תבשיל קציצות בווארי דורש כשעה ו-10 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון זה מכין 8 מנות עם 130 קלוריות , 5 גרם חלבון ו -1 גרם שומן כל אחת. תמורת 78 סנט למנה , מתכון זה מכסה 12% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. הוא מתאים היטב כמתכון חורף זול. אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. אם יש לכם כרוב כבוש בווארי, תערובת מרק בצל, אגוז מוסקט טחון וקומץ מרכיבים נוספים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הוא מובא אליכם על ידי Taste of Home. זוהי אפשרות טובה אם אתם מקפידים על דיאטה נטולת מוצרי חלב . בהתחשב בכל הגורמים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 53% . ציון זה מוצק. מרק ירקות עם קציצות , אלבונדיגס (מרק קציצות) וסאב קציצות BahnMi דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
1
בקערה גדולה, ערבבו את ששת המרכיבים הראשונים. פזרו את הבשר מעל התערובת וערבבו היטב. צרו כדורים בקוטר 2.5 ס"מ.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מניחים על רשת משומנת בתבנית אפייה שטוחה.
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
3
אופים ב-400 מעלות למשך 15 דקות; מסננים.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
4
בינתיים, בסיר גדול, ערבבו את שאר החומרים.
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבנים
5
מוסיפים את כדורי הבשר. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים על אש קטנה במשך 30-35 דקות או עד שהירקות רכים. מורחים את עלי הדפנה לפני ההגשה.