תבשיל קראנץ בטטה
צריך מנה צמחונית בצד? תבשיל קראנץ ' בטטה יכול להיות מתכון נהדר לנסות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 410 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 12 גרם שומן. והוא יספק כ 12 מנות. זה מושלם עבור סתיו. . זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. אם יש לכם סוכר חום, סוכר, קמחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו קראנץ למעלה בשר חזיר ותבשיל תפוחי אדמה, פעמיים אפוי בטטה בטטה קליפות עם פקאן Streusel (akan Individual Sweet Potato תבשיל), ו קראנץ בטטה פקאן חמאה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז צלחת תבשיל 9x9 אינץ'.
מערבבים בטטות, סוכר לבן, 1/2 כוס חמאה, חלב, ביצים, מלח, תמצית וניל, וקינמון יחד בקערה עד חלקה; להפיץ לתוך תבשיל מוכן.
מערבבים סוכר חום, פקאן, ו 1/3 כוס חמאה יחד בקערה.
מערבבים קמח לתוך תערובת פקאן באמצעות הידיים שלך עד מצופה באופן שווה ומתפורר; מפזרים מעל תערובת בטטה.
אופים בתנור שחומם מראש עד מבושל דרך ציפוי פרלין משחימים קלות, כ 40 דקות. מגניב מעט לפני ההגשה, לפחות 25 דקות.