תבשיל ראש אריה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקריים, אז תנו הזדמנות ל תבשיל ראש האריה. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 584 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 46 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. אם יש לכם פלפל, שרי יבש בינוני, שמן צמחי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הסוכר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר ללא סוכר מחיטה מלאה כקינוח. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. מתכונים דומים: כדורי בשר ראש של אריה, כדורי בשר ראש של אריה, ו כדורי בשר ראש של אריה.
הוראות
מכסים פטריות במים רותחים-חמים (2 כוסות) בקערה ולתת לעמוד 30 דקות, ולאחר מכן לסחוט עודפי מים מפטריות ולהזמין 1 כוס פטריות השריית נוזל (להשליך שארית או מילואים לשימוש אחר). להיפטר מגבעולי פטריות ולחתוך כובעים לפרוסות דקות מאוד.
בינתיים, לערבב יחד חזיר, בצל ירוק, ערמונים מים, יין אורז, שמן שומשום, סוכר, 1 כף זנגביל, 1 רוטב סויה כף, ו 1/2 כפית מלח בקערה גדולה עם הידיים. לאסוף יחד תערובת חזיר ולזרוק על החלק התחתון או בצד של קערה 5 או 6 פעמים כדי מרקם המשרד, ואז צמרמורת, מכוסה, עד מוכן לשימוש.
הסר ושמור 4 עלי כרוב גדולים. חצי כרוב הראש לאורך, ואז לחתוך ולהשליך הליבה.
חותכים חצאי כרוב לרוחב לחתיכות 2 אינץ ' רחב.
חום ווק על חום גבוה עד טיפת מים מתאדה באופן מיידי. מערבולת 2 כפות שמן בוטנים כדי מעיל תחתון וצדדים של ווק, ואז פטריות מוקפץ, חצי כרוב, ואת כף הנותרים ג ' ינג ' ר עד כרוב מתחיל לנבול, 1 עד 2 דקות.
מוסיפים כרוב שנותר 3/4 כפית מלח ומערבבים עד שכל הכרוב החל לנבול, כ 3 דקות.
הוסף שמורות השריית נוזל (1 כוס) ולהמשיך מערבבים טיגון עד כרוב הוא נבול, על 3 דקות.
תערובת העברה לסיר חימר 4 ליטר או סיר כבד 4-5 ליטר, הסדרת באופן שווה על התחתונה. נגב ווק נקי עם מגבות נייר.
מערבבים יחד קורנפלור, פלפל, ואת שאריות רוטב סויה כף בקערה קטנה עד חלקה.
מחלקים תערובת חזיר לרבעים, ולאחר מכן מעיל את הידיים עם כמה תערובת קורנפלור. טופס 4 כדורי בשר גדולים, העברת כל כפי שנוצר לצלחת גדולה ולאחר מכן recoating הידיים.
חום ווק מעל חום גבוה עד טיפת מים מתאדה באופן מיידי, ואז לשפוך שמן בוטנים הנותרים (מספיק כדי למדוד 1/4 אינץ ' scant ב-wok). להפחית את החום בינוני גבוה בעדינות לארגן כדורי בשר ב ווק. קציצות מטגנים, הופכים בעדינות עם מלקחיים או כפית מחוררת, עד זהב עמוק מכל הצדדים, על 5 דקות בסך הכל (אם כדורי בשר מקל ווק, להוסיף עוד שמן).
להעביר עם כפית מחוררת מגבות נייר לניקוז, ולאחר מכן לארגן על גבי כרוב בסיר.
מוסיפים מרק, ואז מכסים כדורי בשר לחלוטין עם שמורות 4 עלי כרוב. מביאים נוזל רק לרתיחה, ואז להפחית את החום בעדינות ומבשלים, מכוסה, 1 שעה. (בדוק מדי פעם כדי להיות בטוח נוזל לא רותח במרץ.) מרק העונה עם מלח, ולאחר מכן להעביר עלי כרוב גדולים סביב הצד של סיר להידמות רעמת אריה.
מגישים בקערות רדודות בודדות.
* תערובת חזיר יכול להיות מקורר עד 1 יום.* ניתן לחתוך כרוב 1 יום קדימה, ואז צונן, עטוף מגבות נייר מעומעמות, בשקיות פלסטיק גדולות אטומות (לחץ על כל אוויר עודף לפני האיטום).