תבשיל רב תפוחי אדמה וברוקולי
תבשיל תפוח אדמה וברוקולי Rabe נטול גלוטן, וטבעוני מנה עיקרית. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 209 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 5g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך שום, מלח ופלפל, שמרים תזונתיים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בעמילן תפוחי אדמה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,חומיות ללא אלרגן כקינוח. זה מושלם עבור סתיו. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. נסו תבשיל שעועית לבנה ועגבנייה עם ברוקולי ראבה, ברוקולי רבה, פיצה תפוחי אדמה ורוזמרין, ו פיצה פפרוני, תפוחי אדמה וברוקולי ראבה (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים את תפוחי האדמה לרבעים (1/2-inch קוביות אם הם גדולים).
מניחים אותם על תבנית אפייה מצופה מחצלת סיליקון או נייר קלף. צולים במשך 15-20 דקות, ערבוב פעם אחת, עד שהם מעט רך ומתחילים חום.
הסר מהתנור ולהעביר לתבשיל. מתבלים קלות במלח ופלפל.
מפזרים עם פלפל אדום קלוי. בעוד תפוחי האדמה מתבשלים, הכינו את רב הברוקולי. מביאים סיר גדול של מים לרתיחה ומכינים קערה גדולה של מים וקרח.
חותכים ומשליכים את גבעולי האספסוף העבים של הברוקולי. קוצצים את העלים וגבעולים קטנים יותר לחתיכות 2 אינץ'.
מוסיפים על כף מלח למים הרותחים ומוסיפים את רב הברוקולי. חזור לרתיחה ומבשל עד האספסוף הוא רך, על 5 דקות.
מסננים היטב ולצלול לתוך מי הקרח מוכנים. שמור את זה במי הקרח עד שתפוחי האדמה יהיו בצלחת התבשיל. לאחר מכן, לנקז את המים ולייבש את הירקות כמיטב יכולתך (ספינינג אותם טווה סלט עוזר).
שים אותם על גבי תפוחי האדמה ומפזרים מלח ופלפל אם תרצה בכך.
מניחים טופו ומרכיבים הנותרים בבלנדר, ו מחית עד חלקה מאוד.
יוצקים מעל רב הברוקולי. השתמש בכפית כדי לפתוח בעדינות חורים דרך הירוקים, כך תערובת טופו חודר אותו. להחליק את החלק העליון כך שכבת טופו הוא אפילו ומכסה את כל rabe.
אופים במשך 40-50 דקות, או עד הנוזל התעבה. (מנות אפייה רדודות ייקח פחות זמן מאשר אלה עמוקים.)
הסר מהתנור ולאפשר לנוח במשך 10 דקות לפני חיתוך והגשה.