תבשיל שאריות חג ההודיה
תבשיל שאריות חג ההודיה עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את אוסף המנה העיקרית שלך. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 295 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 13 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. אם יש לך תערובת מלית לחם מתובל עשב, מלח, מים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון לא כל כך spoonacular סופר של 38%. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : תבשיל שאריות חג ההודיה, TLC (תבשיל שאריות חג ההודיה), ו שאריות של תבשיל הודו לחג ההודיה..
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז קל צלחת אפייה 9x13 אינץ'.
ממיסים 3 כפות חמאה בסיר על אש נמוכה. להתמזג הקמח. מערבבים לאט חלב ומים מתאדים, ואז מתבלים במלח, פלפל ואבקת בצל. מערבבים רוטב על אש נמוכה במשך 5 דקות.
בסיר נפרד על אש נמוכה, להמיס 2 כפות חמאה. להתמזג בתערובת המילוי היבש.
מניחים את טורקיה בתבנית אפייה מוכנה.
יוצקים את הרוטב על טורקיה, ואז מפזרים גבינת צ ' דר.
מורחים פירה על גבי גבינה. פירה למעלה עם תערובת המילוי.
אופים 45 דקות בתנור שחומם מראש.