תבשיל שיבולת שועל עם פטריות, פרושוטו ופרובולון
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל תבשיל שיבולת שועל עם פטריות, Prosciutto, ו Provolone. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 224 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 15 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. אם יש לך herbes de provence, מלח, יין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. נסו Prosciutto Provolone Panini, פרושוטו ופרובולונה ממולאים ארנסיני, ו פוקאצ'ה ממולאת בפרושוטו ופרובולון (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים את המים לרתיחה בסיר גדול; מערבבים בהדרגה שיבולת שועל. להפחית את החום, ומבשלים 30 דקות או עד עבה, ערבוב לעתים קרובות.
הסר מהחום. מערבבים 1/4 כוס גבינה 1/2 כפית מלח. תערובת גרגירי כפית לתוך צלחת אפייה 11 x 7 אינץ ' מצופה ספריי בישול.
ממיסים חמאה במחבת גדולה ולא דביקה על חום בינוני-גבוה.
מוסיפים בצל ושום; מטוגנים 3 דקות או עד למכרז.
להוסיף 1/2 הנותרים מלח כפית, פטריות, herbes דה פרובנס, ופלפל; לבשל 6 דקות או עד פטריות מכרז, ערבוב לעתים קרובות. מערבבים בפרושוטו ויין; לבשל 5 דקות או עד הנוזל כמעט מתאדה.
הסר מהחום; להתקרר מעט. מערבבים ביצים וחלבונים.
מורחים תערובת פטריות על תערובת שיבולת שועל; מפזרים עם הנותרים 1/2 כוס גבינה.
אופים ב 350 במשך 30 דקות או עד גבינה נמסה גריסים מחוממים היטב, ולתת לעמוד 5 דקות לפני ההגשה.
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
הדרום יכול להיות לזווג עם ריזלינג, יין מבעבע, ו Zinfandel. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. אחוזת Gunderloch ריזלינג יבש עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
![Gunderloch Estate ריזלינג יבש]()
Gunderloch Estate ריזלינג יבש