תבשיל שעועית אפויה
תבשיל שעועית אפויה הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 262 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 9g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו בייקון, סוכר חום, בצל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הבייקון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבזם אוכמניות כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. נסו תבשיל אפוי של שלוש שעועית, תבשיל שעועית אפויה של אמא, ו תבשיל שעועית אפויה תפוח (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים התנור ל 350 מעלות F. לרסס 9 על ידי 13 על ידי צלחת תבשיל 2 אינץ ' עם ספריי בישול.
בסיר גדול, חום את הבשר הטחון, בצל ופלפלים.
מוסיפים את החזיר והשעועית, רוטב ברביקיו, קטשופ, חרדל, רוטב ווסטרשייר, רוטב סויה וסוכר חום לתערובת. מבשלים במשך 5 דקות.
להעביר את התערובת לתבשיל מוכן.
מפזרים את הבייקון על החלק העליון של התבשיל. מכסים את הצלחת בנייר אלומיניום ואופים במשך 45 דקות.
הסר את נייר הכסף ולהמשיך לאפות במשך 10 דקות נוספות.
תן לתבשיל לעמוד 10 דקות לפני ההגשה.