תבשיל שעועית דלעת עוף וצ'ילה ירוקה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון ללא חלב זה משרת 8 . מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 46 גרם חלבון, 45 גרם שומן, ובסך הכל 1038 קלוריות. אם יש לכם רוטב צ'ילי, כוסברה, מלח ים וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה למענג כל כך. סתיו יהיה מיוחד עוד יותר עם המתכון הזה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. עם כפית ציון 76%, המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: צ'ילה ירוקה-תבשיל עוף, תבשיל צ'ילה ירוק עם עוף, ו פורוטוס קוויברדוס (תבשיל שעועית ירוקה ודלעת).
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מערבבים בקערה קטנה את אבקת הצ ' ילי, הכמון, השום המגורר, הקינמון, המלח והפלפל ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
חמוצים כשרים
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מפזרים באופן שווה על ירכי העוף ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
פנצ'טה או גונסיאלה, חתוכים לאלות דקות או קצוצות
4
בתנור הולנדי גדול (ברזל יצוק אמייל מועדף) על אש בינונית-גבוהה, מוסיפים את השמן. כשהוא חם, מוסיפים את ירכי העוף, לא להצטופף. מבשלים עד לקבלת צבע יפה, 4 עד 5 דקות לכל צד. חזור על הפעולה עד שכל העוף מזהיב.
מרכיבים שתצטרך
פנצ'טה או גונסיאלה, חתוכים לאלות דקות או קצוצות
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
דַק-
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
5
הסר לצלחת להחזיק.
6
מוציאים את כל השומן מלבד 3 עד 4 כפות מהמחבת ועל אש בינונית-גבוהה מוסיפים את הבצל, פלפלי הפובלנו והפלפלים האדומים. מבשלים עד שהבצל רק מתחיל להתקרמל, 6 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
12 עד 15 עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
מוסיפים את השום ומבשלים עוד 3 עד 4 דקות תוך ערבוב תדיר.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®
8
מוסיפים את השעועית לסיר ומערבבים לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
9
מוסיפים את העגבניות, רוטב הצ ' ילי הירוק והדלעת ומשלבים היטב. מתבלים במלח ופלפל, ואז מחזירים את העוף לסיר עם כל המיצים שהצטברו. מקננים את העוף ברוטב, מכסים ומביאים לרתיחה, מכוונים את האש לפי הצורך. מבשלים במשך 30 דקות. טועמים להתאמות תיבול ומגישים עם אורז כוסברה צ ' ילי ירוק עם פפיטות
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
2 כפות גרם בנגל מפוצל (צ'אנה דאל)
למרקם חלק וניתן למריחה
3 כפות שמן צמחי
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס
צבעי מאכל אדומים וצהובים, אם רוצים
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
אפונה גויה®
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
10
בתנור הולנדי קטן על אש בינונית-גבוהה מוסיפים את השמן. כשהוא חם מוסיפים את הבצל והג ' לפנו ומקפיצים עד שרק מתחילים להתקרמל, 4 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כף חלפיניו, פרוס דק
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
דַק-
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
11
מוסיפים את השום ומבשלים 1 דקה יותר.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®
12
מנמיכים את האש לבינונית, מפזרים את תערובת הבצל עם הקמח ומערבבים כל הזמן עד להשחמה קלה, כ -2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
13
מוסיפים את הנוזל השמור מהצ ' ילי, 1 כוס מים, החומץ והמלח ומערבבים עד שהנוזל חלק וכל הקמח מומס.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1 כוס שום קצוץ
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1 כוס גריסי פנינה לבנים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
14
מוסיפים את הצ ' ילי והפלפל ומבשלים במשך 5 עד 6 דקות. מחית בבלנדר, או בעזרת בלנדר מקל, ומוסיף את מיץ הליים. התאימו לפי הטעם למלח ופלפל. מקררים עד 1 שבוע.