קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 30 דק.
מנות8
ציון בריאות42
מגזין

תבשיל שעועית דלעת עוף וצ'ילה ירוקה

תבשיל שעועית דלעת עוף וצ'ילה ירוקה
תבשיל שעועית דלעת עוף וצ'ילה ירוקה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון ללא חלב זה משרת 8 . מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 46 גרם חלבון, 45 גרם שומן, ובסך הכל 1038 קלוריות. אם יש לכם רוטב צ'ילי, כוסברה, מלח ים וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה למענג כל כך. סתיו יהיה מיוחד עוד יותר עם המתכון הזה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. עם כפית ציון 76%, המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: צ'ילה ירוקה-תבשיל עוף, תבשיל צ'ילה ירוק עם עוף, ו פורוטוס קוויברדוס (תבשיל שעועית ירוקה ודלעת).

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מערבבים בקערה קטנה את אבקת הצ ' ילי, הכמון, השום המגורר, הקינמון, המלח והפלפל ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
חמוצים כשריםחמוצים כשרים
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מפזרים באופן שווה על ירכי העוף ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
פנצ'טה או גונסיאלה, חתוכים לאלות דקות או קצוצותפנצ'טה או גונסיאלה, חתוכים לאלות דקות או קצוצות
4
בתנור הולנדי גדול (ברזל יצוק אמייל מועדף) על אש בינונית-גבוהה, מוסיפים את השמן. כשהוא חם, מוסיפים את ירכי העוף, לא להצטופף. מבשלים עד לקבלת צבע יפה, 4 עד 5 דקות לכל צד. חזור על הפעולה עד שכל העוף מזהיב.
מרכיבים שתצטרך
פנצ'טה או גונסיאלה, חתוכים לאלות דקות או קצוצותפנצ'טה או גונסיאלה, חתוכים לאלות דקות או קצוצות
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
5
הסר לצלחת להחזיק.
6
מוציאים את כל השומן מלבד 3 עד 4 כפות מהמחבת ועל אש בינונית-גבוהה מוסיפים את הבצל, פלפלי הפובלנו והפלפלים האדומים. מבשלים עד שהבצל רק מתחיל להתקרמל, 6 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות8 טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
12 עד 15 עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו12 עד 15 עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
מוסיפים את השום ומבשלים עוד 3 עד 4 דקות תוך ערבוב תדיר.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
8
מוסיפים את השעועית לסיר ומערבבים לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
9
מוסיפים את העגבניות, רוטב הצ ' ילי הירוק והדלעת ומשלבים היטב. מתבלים במלח ופלפל, ואז מחזירים את העוף לסיר עם כל המיצים שהצטברו. מקננים את העוף ברוטב, מכסים ומביאים לרתיחה, מכוונים את האש לפי הצורך. מבשלים במשך 30 דקות. טועמים להתאמות תיבול ומגישים עם אורז כוסברה צ ' ילי ירוק עם פפיטות
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
2 כפות גרם בנגל מפוצל (צ'אנה דאל)2 כפות גרם בנגל מפוצל (צ'אנה דאל)
למרקם חלק וניתן למריחהלמרקם חלק וניתן למריחה
3 כפות שמן צמחי3 כפות שמן צמחי
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאסגרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס
צבעי מאכל אדומים וצהובים, אם רוציםצבעי מאכל אדומים וצהובים, אם רוצים
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
אפונה גויה®אפונה גויה®
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
10
בתנור הולנדי קטן על אש בינונית-גבוהה מוסיפים את השמן. כשהוא חם מוסיפים את הבצל והג ' לפנו ומקפיצים עד שרק מתחילים להתקרמל, 4 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כף חלפיניו, פרוס דק1 כף חלפיניו, פרוס דק
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
11
מוסיפים את השום ומבשלים 1 דקה יותר.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
12
מנמיכים את האש לבינונית, מפזרים את תערובת הבצל עם הקמח ומערבבים כל הזמן עד להשחמה קלה, כ -2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
13
מוסיפים את הנוזל השמור מהצ ' ילי, 1 כוס מים, החומץ והמלח ומערבבים עד שהנוזל חלק וכל הקמח מומס.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
14
מוסיפים את הצ ' ילי והפלפל ומבשלים במשך 5 עד 6 דקות. מחית בבלנדר, או בעזרת בלנדר מקל, ומוסיף את מיץ הליים. התאימו לפי הטעם למלח ופלפל. מקררים עד 1 שבוע.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות

מרכיבים

4731 לב מפאלדי טרי אם אפשראורז ארבוריו, או אורז בינוניאורז ארבוריו, או אורז בינוני2kgsירכי עוף, עצם פנימה, עור על (כ-6 ירכיים)ירכי עוף, עצם פנימה, עור על (כ-6 ירכיים)411פלפל האבנרושעועית שחורה, שטופהשעועית שחורה, שטופה411פלפל האבנרוחומוס, שטוףחומוס, שטוף411פלפל האבנרושעועית, שטוףשעועית, שטוף411פלפל האבנרומחית דלעתמחית דלעת2קרום: פירורי קרקר גרהם8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית3קרום: פירורי קרקר גרהם8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרציר עוף, במידת הצורךציר עוף, במידת הצורך7891 לב מפאלדי טרי אם אפשר(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)3551 לב מפאלדי טרי אם אפשררוטב צ'ילה ירוק, מתכון לעילרוטב צ'ילה ירוק, מתכון לעיל1לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף411פלפל האבנרועגבניות לקוביות קלויותעגבניות לקוביות קלויות4קרום: פירורי קרקר גרהםקמחקמח1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרכוסברה טרייה קצוצהכוסברה טרייה קצוצה12 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלוייםשום, קצוץשום, קצוץ1גבינת פרמזן מגוררתרוטב פלפל לימוןרוטב פלפל לימון4ציפורןשום, קלופים וקצוצים בערךשום, קלופים וקצוצים בערך1לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)חמוצים כשריםחמוצים כשרים27צ'ילי ירוק קלוי, קצוץ, מיצים שמוריםצ'ילי ירוק קלוי, קצוץ, מיצים שמורים0לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)קינמון טחוןקינמון טחון1לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)כמון טחוןכמון טחון1largesjalapeno, זרע טחוןjalapeno, זרע טחון1לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד1גבינת פרמזן מגוררתמיץ ליים סחוט טרימיץ ליים סחוט טרי2קרום: פירורי קרקר גרהםמיץ ליים טרימיץ ליים טרי1771 לב מפאלדי טרי אם אפשרבצל ספרדי קצוץ דקבצל ספרדי קצוץ דק4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרבצל חתוך לקוביות (קוביות 1/2 אינץ')בצל חתוך לקוביות (קוביות 1/2 אינץ')1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרבצל קצוץבצל קצוץ591 לב מפאלדי טרי אם אפשרפפיטות, קלויות ומלוחות קלותפפיטות, קלויות ומלוחות קלות1לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)פלפל שחור סדוק טריפלפל שחור סדוק טרי1אוראו ממולאים כפוליםפלפל שחור סדוק טריפלפל שחור סדוק טרי1771 לב מפאלדי טרי אם אפשרפלפלי פובלאנו חתוכים לקוביות (קוביות 1/2 אינץ')פלפלי פובלאנו חתוכים לקוביות (קוביות 1/2 אינץ')1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרפלפלים אדומים חתוכים לקוביות (קוביות 1/2 אינץ')פלפלים אדומים חתוכים לקוביות (קוביות 1/2 אינץ')1אוראו ממולאים כפוליםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם2לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם1סראנו צ'ילה, זרעים הוסרו וטחוניםסראנו צ'ילה, זרעים הוסרו וטחונים1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרחומץ לבןחומץ לבן