קושיקשה
מוכן ב30 דק.
מנות6
ציון בריאות8
מגזין

תבשיל שעועית ירוקה

תבשיל שעועית ירוקה
תבשיל שעועית ירוקה עשויים להיות התוספת שחיפשתם. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, ויש בו בסה"כ : 97 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 3g של שומן למנה. זה ... בר השגה מתכון לאוהדים של אוכל אמריקאי. אם יש לכם שום, פטריות, יין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יהיה להיט בחג החג ההודיה שלך. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. מתכונים דומים: תבשיל כרוב {עדכון על תבשיל שעועית ירוקה חג ההודיה הקלאסי}, תבשיל שעועית ירוקה, ו שעועית ירוקה תבשיל IV.

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מבשלים שעועית ירוקה במים מלוחים רותחים עד רך, על 3 או 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקהשעועית ירוקה
מיםמים
3
לנקז היטב.
4
מחממים שמן זית במחבת גדולה מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
מוסיפים פטריות ומבשלים עד השחמה, על 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פטריותפטריות
6
מוסיפים את השום והקורנית. מתבלים במלח ופלפל שחור טחון טרי, לפי הטעם. מבשלים עד השום הוא ריחני, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור טחוןפלפל שחור טחון
שוםשום
טימיןטימין
מלחמלח
7
מוסיפים ברנדי או קוניאק, יין אדום ומרק עוף, מביאים לרתיחה. מבשלים לערבב טעמים ולהפחית רוטב, על 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מרק עוףמרק עוף
יין אדוםיין אדום
ברנדיברנדי
קוניאקקוניאק
רוטברוטב
8
מוסיפים שעועית ירוקה לרוטב פטריות וזורקים למעיל.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקהשעועית ירוקה
פטריותפטריות
רוטברוטב
9
מניחים על צלחת גדולה, מתבלים שוב עם מלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
10
למעלה עם בצל מטוגן לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
בצל מטוגןבצל מטוגן
11
2 ליטרים שמן בוטנים, לטיגון
מרכיבים שתצטרך
שמן בוטניםשמן בוטנים
12
2 בצלים אדומים גדולים, פרוסים דק ומופרדים לטבעות
מרכיבים שתצטרך
בצל אדוםבצל אדום
13
1/2 כוס חלב חמאה
מרכיבים שתצטרך
חלב-חמאהחלב-חמאה
14
2 כוסות ציפוי אורז arborio, מתכון כדלקמן
מרכיבים שתצטרך
אורז Arborrioאורז Arborrio
15
מלח כשר
מרכיבים שתצטרך
מלח כשרמלח כשר
16
מחממים שמן בוטנים בטיגון עמוק או בסיר עמוק ל 375 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
שמן בוטניםשמן בוטנים
ציוד שתשתמש בו
טיגון עמוקטיגון עמוק
סירסיר
17
שים טבעות בצל בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
18
יוצקים חלב חמאה על בצל וזורקים למעיל. לנער את הנוזל העודף.
מרכיבים שתצטרך
חלב-חמאהחלב-חמאה
בצלבצל
1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות
19
לטבול בצל לתוך ציפוי אורז Arborio, המכסה ביסודיות
מרכיבים שתצטרך
אורז Arborrioאורז Arborrio
בצלבצל
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקניםעלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
20
מטגנים את הבצל בקבוצות קטנות עד פריך, על 2 דקות לכל אצווה. לגרוף החוצה עם כפית מחוררת ולנקז על מגבות נייר. תניח בצד. מתבלים במלח, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
בצלבצל
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררתכף מחוררת
מגבות ניירמגבות נייר
21
1 אורז arborio כוס
מרכיבים שתצטרך
אורז Arborrioאורז Arborrio
22
3 כוסות קמח לכל המטרה
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
23
1 סולת כוס
מרכיבים שתצטרך
סולתסולת
24
2 כפות מלח משובח
מרכיבים שתצטרך
מלח משובחמלח משובח
25
1 כפית פלפל שחור טחון טרי
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור טחוןפלפל שחור טחון
26
טוחנים את האורז בבלנדר או מטחנת תבלינים לאבקה עדינה מאוד. שים את זה בקערה ולהוסיף את הקמח, סולת, מלח ופלפל. לזרוק עד מעורבב היטב. לאחסן במיכל אטום במקפיא עבור רעננות מקסימלית.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
סולתסולת
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
אורזאורז
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
קערהקערה