תבשיל שעועית ירוקה Redux
תמיד כיף שיש עוד מתכון של אמריקאים, אז תנו הזדמנות ל תבשיל שעועית ירוקה Redux. מתאים ל-6 מנות. זה מנות ראשונות יש 186 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 17 גרם של שומן למנה. אם יש לך עלי קורנית, שיני שום, שמן צמחי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן 30 כולו, ותפריט טבעוני. זה מושלם עבור חג ההודיה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. האוכל הביא לך אותו. וזה טוב. מתכונים דומים: {Redux} אורז תה ירוק, תבשיל כרוב {עדכון על תבשיל שעועית ירוקה חג ההודיה הקלאסי}, ו תבשיל אטריות טונה-Redux.
הוראות
מחממים את התנור ל 204°. מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה.
מוסיפים שעועית ירוקה ומבשלים עד ירוק בהיר ופשוט רך, כ 6 דקות; לנקז במסננת ולשטוף מתחת למים קרים עד קר. תניח בצד.
מחממים שמן זית במחבת גדולה על חום בינוני-גבוה. כאשר הוא מנצנץ, מוסיפים פטריות ומתבלים במלח ופלפל שחור טחון טרי. Sauté, ערבוב מדי פעם, עד פטריות חומות על הקצוות, כ 4 דקות.
מוסיפים שום ומבשלים 1 דקה יותר.
מערבבים שעועית ירוקה, תערובת פטריות, רוטב בשמל, ותימין בקערה גדולה ומערבבים ביסודיות. לטעום ולהתאים תיבול במידת צורך.
מעבירים לתבנית אפייה 2-1 / 2 ליטר ומניחים בצד.אבק פרוס שאלוט בקמח ולנער עודף. תניח בצד.
יוצקים שמן צמחי למחבת 10 אינץ '(השמן צריך להיות 1 אינץ ' עמוק).
חום מעל חום בינוני-גבוה ל 177°, על 4 דקות.מטגנים בצלצלים בקבוצות, עד חום זהוב בהיר על הקצוות, על 2 דקות.
הסר לצלחת מרופדת בנייר מגבת ועונה עם מלח ופלפל שחור טחון טרי.תבשיל העליון עם שאלוט מטוגן ואופים עד שאלוט זהובים ופריכים ותבשיל מבעבע ומחומם דרך, על 12 עד 15 דקות.