תבשיל שעועית ירוקה גבינה כחולה
תבשיל שעועית ירוקה גבינה כחולה עשויה להיות מה שחיפשתם. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 161 קלוריות, 7 גרם של חלבון ו9 גרם של שומן. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. מתכון זה מארון בישול יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו קמח, שרי, חלב ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה עובד היטב כמו מנות ראשונות במחיר סביר מאוד. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 38% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: שעועית ירוקה וסלט גבינה כחולה, שעועית ירוקה Almondine עם שום & גבינה כחולה, ו סלט שעועית ירוקה קלוי בתנור עם אגוזי לוז וגבינה כחולה.
הוראות
מוסיפים את הבצלים ומבשלים לאט עד שהם caramelize, על 20-30 דקות.
מוסיפים את החמאה ונותנים לה להתמוסס.
מוסיפים את הפטריות וקמח עד שהפטריות מתחילות לקרמל, כ -10-15 דקות.
מוסיפים את השום, הקורנית, המלח והפלפל עד הריחני, כדקה.
מוסיף את השרי ואת deglaze המחבת.
מוסיפים את השעועית הירוקה ואת הטחון עד ירוק בהיר רק מתחיל להפוך רך אבל עדיין פריך, על 5 דקות.
ממיסים את החמאה במחבת קטנה.
מוסיפים את הקמח ומערבבים עד חום זהוב קלות.1
מוסיפים את החלב ומבשלים עד שהוא מתעבה.1
מוסיפים את הגבינה הכחולה ומבשלים עד שהיא נמסה.1
מוסיפים את השעועית הירוקה ואת הפטריות וזורקים למעיל.1
יוצקים את התערובת לתוך צלחת אפייה 8x8 אינץ'.1
למעלה עם פירורי לחם panko ובצל מטוגן צרפתי.1
אופים בתנור שחומם מראש 204° עד הצדדים מבעבעים והחלק העליון הוא חום זהוב, על 5-10 דקות.