תבשיל שעועית ירוקה וכליות (גורמה סבזי) מהמטבח הפרסי החדש
תבשיל שעועית ירוקה שעועית (Ghormeh Sabzi) מ ' המטבח הפרסי החדש עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה כ 13 גרם חלבון 36 גרם של שומן, וסך הכל 434 קלוריות. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, ומתכון צמחוני מגיש 4 . כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-83 היו אומרים שזה פגע במקום. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם תרד, שמן זית, מיץ לימון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב כורכום הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת לימון מלא דובדבנים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 24 שעות מתכונים דומים: תבשיל פרסי-גורמה סבזי, שעועית ותבשיל בטטה, ו תבשיל שעועית ניגרית עם רוטב בוטנים.
הוראות
1
מסננים את טופו ולחתוך אותו ללוחות 1 אינץ ' עבה. להקפיא עד מוצק, על 6 שעות, ואז להפשיר במקרר לילה. לסחוט את פרוסות טופו כדי להסיר עודף מים.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
רוטב סויה 1 כף שומשום
2
מחממים את התנור ל 191°. קו גיליון אפייה עם מחצלת אפייה nonstick.
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
בקערה בינונית, לטאטא יחד 2 כפות של שמן גפן, 1 כפית מלח, כמה טחנות פלפל, ואת כורכום.
מרכיבים שתצטרך
עלי טימין טריים טחונים, מופשטים מ-3 או 4 ענפים גדולים
כורכום
8 (U-12) שרימפס
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
4
מוסיפים את הטופו וזורקים כדי לצפות אותו בתיבול.
מרכיבים שתצטרך
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
רוטב סויה 1 כף שומשום
5
מורחים את הטופו על תבנית האפייה ואופים במשך 50 דקות, מרפרף לוחות פעם אחת באמצע. הטופו צריך להיות זהוב וקפיץ.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
רוטב סויה 1 כף שומשום
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
בואו מגניב וקוביות.
7
בעוד טופו אופה, caramelize בצל.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות
רוטב סויה 1 כף שומשום
8
מחממים מחבת גדולה ועמוקה מעל חום בינוני-גבוה ומוסיפים את 3 כפות שמן זרעי הגפן הנותרים, ואחריו את הבצל. בראון את הבצל במשך 10 דקות, עד שהוא מתחיל להחשיך, ואז לבשל לאט על אש נמוכה במשך כ 30 דקות, עד שהוא חום כהה כמחצית נפח המקורי שלה.
מרכיבים שתצטרך
עלי טימין טריים טחונים, מופשטים מ-3 או 4 ענפים גדולים
20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
9
מוסיפים את השום, השעועית, הטופו והמלאי ומביאים לרתיחה; ואז מנמיכים את החום ומבשלים, מכוסים חלקית, במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צרור תרד טרי (בערך
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
רוטב סויה 1 כף שומשום
10
מוסיף את התרד בחבילות גדולות, מוסיף יותר כמו כל wilts אצווה, ולאחר מכן מערבבים את עשבי תיבול ובצל ירוק. לנקב את הלימונים ולהוסיף אותם לנזיד יחד עם מי השריית שלהם. מבשלים במשך 20 דקות. עשבי תיבול צריך להיות רך אבל עדיין ירוק בהיר. מערבבים במיץ לימון ומתבלים במלח ופלפל. כבה את החימום ותן לתבשיל לנוח במשך 15 דקות.