קושימומחה
מוכן ב24 שעות
מנות4
ציון בריאות72
מגזין

תבשיל שעועית ירוקה וכליות (גורמה סבזי) מהמטבח הפרסי החדש

תבשיל שעועית ירוקה וכליות (גורמה סבזי) מהמטבח הפרסי החדש
תבשיל שעועית ירוקה שעועית (Ghormeh Sabzi) מ ' המטבח הפרסי החדש עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה כ 13 גרם חלבון 36 גרם של שומן, וסך הכל 434 קלוריות. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, ומתכון צמחוני מגיש 4 . כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-83 היו אומרים שזה פגע במקום. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם תרד, שמן זית, מיץ לימון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב כורכום הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת לימון מלא דובדבנים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 24 שעות מתכונים דומים: תבשיל פרסי-גורמה סבזי, שעועית ותבשיל בטטה, ו תבשיל שעועית ניגרית עם רוטב בוטנים.

הוראות

1
מסננים את טופו ולחתוך אותו ללוחות 1 אינץ ' עבה. להקפיא עד מוצק, על 6 שעות, ואז להפשיר במקרר לילה. לסחוט את פרוסות טופו כדי להסיר עודף מים.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
רוטב סויה 1 כף שומשוםרוטב סויה 1 כף שומשום
2
מחממים את התנור ל 191°. קו גיליון אפייה עם מחצלת אפייה nonstick.
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
בקערה בינונית, לטאטא יחד 2 כפות של שמן גפן, 1 כפית מלח, כמה טחנות פלפל, ואת כורכום.
מרכיבים שתצטרך
עלי טימין טריים טחונים, מופשטים מ-3 או 4 ענפים גדוליםעלי טימין טריים טחונים, מופשטים מ-3 או 4 ענפים גדולים
כורכוםכורכום
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
4
מוסיפים את הטופו וזורקים כדי לצפות אותו בתיבול.
מרכיבים שתצטרך
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
רוטב סויה 1 כף שומשוםרוטב סויה 1 כף שומשום
5
מורחים את הטופו על תבנית האפייה ואופים במשך 50 דקות, מרפרף לוחות פעם אחת באמצע. הטופו צריך להיות זהוב וקפיץ.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
רוטב סויה 1 כף שומשוםרוטב סויה 1 כף שומשום
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
בואו מגניב וקוביות.
7
בעוד טופו אופה, caramelize בצל.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
רוטב סויה 1 כף שומשוםרוטב סויה 1 כף שומשום
8
מחממים מחבת גדולה ועמוקה מעל חום בינוני-גבוה ומוסיפים את 3 כפות שמן זרעי הגפן הנותרים, ואחריו את הבצל. בראון את הבצל במשך 10 דקות, עד שהוא מתחיל להחשיך, ואז לבשל לאט על אש נמוכה במשך כ 30 דקות, עד שהוא חום כהה כמחצית נפח המקורי שלה.
מרכיבים שתצטרך
עלי טימין טריים טחונים, מופשטים מ-3 או 4 ענפים גדוליםעלי טימין טריים טחונים, מופשטים מ-3 או 4 ענפים גדולים
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
9
מוסיפים את השום, השעועית, הטופו והמלאי ומביאים לרתיחה; ואז מנמיכים את החום ומבשלים, מכוסים חלקית, במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
רוטב סויה 1 כף שומשוםרוטב סויה 1 כף שומשום
10
מוסיף את התרד בחבילות גדולות, מוסיף יותר כמו כל wilts אצווה, ולאחר מכן מערבבים את עשבי תיבול ובצל ירוק. לנקב את הלימונים ולהוסיף אותם לנזיד יחד עם מי השריית שלהם. מבשלים במשך 20 דקות. עשבי תיבול צריך להיות רך אבל עדיין ירוק בהיר. מערבבים במיץ לימון ומתבלים במלח ופלפל. כבה את החימום ותן לתבשיל לנוח במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
קרוטונים סלט בצל ושום, כתושיםקרוטונים סלט בצל ושום, כתושים
1/2 פאונד שעועית גרבנזו, מושרות ומבושלת (שמורה 1/3 כוס נוזל בישול)1/2 פאונד שעועית גרבנזו, מושרות ומבושלת (שמורה 1/3 כוס נוזל בישול)
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
תבשילתבשיל
11
טפטוף בשמן זית כתית מעולה ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)
1
מחממים מחבת גדולה ועמוקה מעל חום בינוני גבוה ומוסיפים 1 כף שמן זרעי ענבים למחבת. מלח קל 2 קילו חזה עוף חסר עור ורגליים.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בצל מתוק מגורר (או דק, טחון דק)3 כפות בצל מתוק מגורר (או דק, טחון דק)
עלי טימין טריים טחונים, מופשטים מ-3 או 4 ענפים גדוליםעלי טימין טריים טחונים, מופשטים מ-3 או 4 ענפים גדולים
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
הוסף את העוף למחבת ולצרוב במשך 6 עד 7 דקות לכל צד, עד השחמה היטב, ולאחר מכן להעביר צלחת.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מוסיפים את העוף לנזיד יחד עם השעועית
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
תבשילתבשיל