זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם פטריות כפתור, גבינת פרמזן, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו תבשיל שעועית ירוקה ללא גלוטן, תבשיל שעועית ירוקה ללא גלוטן, ו תבשיל שעועית ירוקה ללא גלוטן (מתכונים דומים).
הוראות
1
עבור הבצל: בשקית גדולה zip-סגור, לשלב קמח תירס וקמח אורז לבן.
מרכיבים שתצטרך
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
2
מוסיפים בצל ושקית שייק לשלב.
מרכיבים שתצטרך
2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
סוכר אדום גס
3
הסר בצל מהתיק; לנער את כל קמח עודף.
מרכיבים שתצטרך
2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
סוכריות מצילות חיים
סוכר אדום גס
4
ממלאים מחבת כבדה תחתית גדולה (ברזל יצוק עובד הכי טוב) עם 1/2 אינץ ' של שמן צמחי.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה
5
חום שמן על חום בינוני גבוה עד חם מנצנץ. (כדי לבדוק את השמן שלך, טיפה אחת פרוסת בצל לתוכו. הבצל צריך לרחוש כאשר הוא פוגע בשמן. אם לא, השמן לא חם מספיק.) מטגנים קומץ בצל, על 4-5 קבוצות, עד חום זהוב ופריך. (אל תצטופפו במחבת בזמן הטיגון.
מרכיבים שתצטרך
2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה
6
הסר בצל משמן באמצעות כפית מחוררת.
מרכיבים שתצטרך
2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
7
מניחים על צלחת מרופדת בנייר מגבת כדי לנקז. אם תרצה, מתבלים במלח לפי הטעם. חזור עם הבצלים שנותרו.
מרכיבים שתצטרך
2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
ועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
8
עבור התבשיל: מחממים תנור ל 350ºF. בסיר בינוני, חום 2 כפות שמן זית מעל בינוני גבוה עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
8 חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים (1.55 אונקיות כל אחד)
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
9
מוסיפים בצל ושום. Sauté עד רך, ערבוב לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
פירורי בשר צמחוני קפואים
2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
10
מוסיפים פטריות וכף הנותרים של שמן זית. מבשלים עד פטריות רכות ועדינות, ערבוב לעתים קרובות, כשלוש דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
סטייקים של ניו יורק
11
מוסיפים 1 3/4 כוסות חלב ותימין. מביאים לרתיחה. לאחר התערובת רותחים, לשלב הנותרים 1/4 כוס חלב ושתי כפות קורנפלור. מערבבים במרץ עם מזלג לשלב חלב קורנפלור. במהירות להקציף בקורנפלור. אפשר להרתיח במשך 45 שניות.
מרכיבים שתצטרך
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
לחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני
12
הסר מהחום. להפחית את החום לנמוך. אפשר להתבשל במשך שלוש דקות. מלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוצים
13
מוסיפים שעועית ירוקה, מערבבים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
בצלצל שאלוט, פרוס דק לחצאי ירח
14
יוצקים לתוך תבשיל 1 1/2 ליטר. למעלה עם חצי גבינת פרמזן מגוררת. מכסים בנייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת
ציוד שתשתמש בו
(מומלץ: ולוויטה)
2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®
15
אופים במשך 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
16
הסר רדיד.
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®
17
מפזרים בצל מטוגן וגבינה שנותרה על גבי תבשיל. חזור לתנור עד מבעבע וזהוב קל חום, כשבע דקות.