זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם פטריות כפתור, גבינת פרמזן, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו תבשיל שעועית ירוקה ללא גלוטן, תבשיל שעועית ירוקה ללא גלוטן, ו תבשיל שעועית ירוקה ללא גלוטן (מתכונים דומים).
הוראות
1
עבור הבצל: בשקית גדולה zip-סגור, לשלב קמח תירס וקמח אורז לבן.
מרכיבים שתצטרך
6 כפות חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
2
מוסיפים בצל ושקית שייק לשלב.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
סוכר אדום גס
3
הסר בצל מהתיק; לנער את כל קמח עודף.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
שזיפים מבושלים או פירות אחרים
סוכר אדום גס
4
ממלאים מחבת כבדה תחתית גדולה (ברזל יצוק עובד הכי טוב) עם 1/2 אינץ ' של שמן צמחי.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
חום שמן על חום בינוני גבוה עד חם מנצנץ. (כדי לבדוק את השמן שלך, טיפה אחת פרוסת בצל לתוכו. הבצל צריך לרחוש כאשר הוא פוגע בשמן. אם לא, השמן לא חם מספיק.) מטגנים קומץ בצל, על 4-5 קבוצות, עד חום זהוב ופריך. (אל תצטופפו במחבת בזמן הטיגון.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
מניחים על צלחת מרופדת בנייר מגבת כדי לנקז. אם תרצה, מתבלים במלח לפי הטעם. חזור עם הבצלים שנותרו.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
8
עבור התבשיל: מחממים תנור ל 350ºF. בסיר בינוני, חום 2 כפות שמן זית מעל בינוני גבוה עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
בצל קצוץ (2 בצלים)
9
מוסיפים בצל ושום. Sauté עד רך, ערבוב לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
10
מוסיפים פטריות וכף הנותרים של שמן זית. מבשלים עד פטריות רכות ועדינות, ערבוב לעתים קרובות, כשלוש דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
11
מוסיפים 1 3/4 כוסות חלב ותימין. מביאים לרתיחה. לאחר התערובת רותחים, לשלב הנותרים 1/4 כוס חלב ושתי כפות קורנפלור. מערבבים במרץ עם מזלג לשלב חלב קורנפלור. במהירות להקציף בקורנפלור. אפשר להרתיח במשך 45 שניות.
מרכיבים שתצטרך
6 כפות חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת
2 כוסות שיני שום
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
12
הסר מהחום. להפחית את החום לנמוך. אפשר להתבשל במשך שלוש דקות. מלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן