קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות14
מטבחיםאמריקאי
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

תבשיל שעועית ירוקה משפחתי

תבשיל שעועית ירוקה משפחתי
מתכון המשפחה תבשיל שעועית ירוקה טרי יכול לספק את התשוקה האמריקאית שלך בסביבה 45 דקות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 15 גרם חלבון 18 גרם של שומן, וסך הכל 325 קלוריות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 8 מנות. זה מושלם עבור חג ההודיה. 5 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. לכו לחנות וקנו שמנת, מלח כשר, פטריות פורטבלו בייבי, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. נסו תבשיל שעועית ירוקה טרי, תבשיל שעועית ירוקה טרי, ו תבשיל שעועית ירוקה טרי (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
3
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
4
מוסיפים את השעועית ומבשלים עד רק רך אבל עדיין מוצק, על 5 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שעועיתשעועית
5
הסר את השעועית מהמים לקערה גדולה של מי קרח כדי לשמר צבע ולהפסיק את הבישול.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
שעועיתשעועית
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
6
מסננים את השעועית ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
שעועיתשעועית
7
להמיס 2 כפות של החמאה במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
8
מוסיפים את הבצל ואת הטחון עד שקוף. מערבבים את הפטריות, מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם, ומטגנים בערך 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
פטריותפטריות
בצלבצל
9
מוסיפים את הקמח ומערבבים עוד דקה, כדי לבשל את טעם הקמח הגולמי, ולאחר מכן לטאטא את השמנת החמוצה. מבשלים רק כמה דקות כדי להביא את הטעמים יחד וטעם לתיבול.
מרכיבים שתצטרך
שמנת חמוצהשמנת חמוצה
תיבולתיבול
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
10
חותכים את השעועית הירוקה לחתיכות 2 אינץ'. ממיסים את 2 כפות החמאה הנותרות במחבת קטנה. מרסק את פתיתי הדגנים בשקית ניילון הניתן לאכילה מחדש ומוסיף אותם למחבת עם החמאה. זרוק למעיל.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקהשעועית ירוקה
חמאהחמאה
דגני בוקרדגני בוקר
ציוד שתשתמש בו
שקיות Ziplocשקיות Ziploc
מחבתמחבת
11
מורחים את השעועית הירוקה על החלק התחתון של צלחת תבשיל 9 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקהשעועית ירוקה
מורחיםמורחים
ציוד שתשתמש בו
תבשיל קדרהתבשיל קדרה
12
יוצקים את כל תערובת רוטב הפטריות על שעועית העליון עם גבינה מגוררת.
מרכיבים שתצטרך
פטריותפטריות
גבינהגבינה
שעועיתשעועית
רוטברוטב
13
מפזרים את פתיתי הדגנים החמאה ואופים בתנור f שחומם מראש 400 מעלות, עד חום זהוב בהיר ותוסס, כ 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
דגני בוקרדגני בוקר
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
14
מוציאים מהתנור ומגישים.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור