תבשיל שעועית ירוקה משפחתי
מתכון המשפחה תבשיל שעועית ירוקה טרי יכול לספק את התשוקה האמריקאית שלך בסביבה 45 דקות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 15 גרם חלבון 18 גרם של שומן, וסך הכל 325 קלוריות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 8 מנות. זה מושלם עבור חג ההודיה. 5 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. לכו לחנות וקנו שמנת, מלח כשר, פטריות פורטבלו בייבי, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. נסו תבשיל שעועית ירוקה טרי, תבשיל שעועית ירוקה טרי, ו תבשיל שעועית ירוקה טרי (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה מעל חום בינוני.
מוסיפים את השעועית ומבשלים עד רק רך אבל עדיין מוצק, על 5 עד 7 דקות.
הסר את השעועית מהמים לקערה גדולה של מי קרח כדי לשמר צבע ולהפסיק את הבישול.
מסננים את השעועית ומניחים בצד.
להמיס 2 כפות של החמאה במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים את הבצל ואת הטחון עד שקוף. מערבבים את הפטריות, מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם, ומטגנים בערך 3 עד 5 דקות.
מוסיפים את הקמח ומערבבים עוד דקה, כדי לבשל את טעם הקמח הגולמי, ולאחר מכן לטאטא את השמנת החמוצה. מבשלים רק כמה דקות כדי להביא את הטעמים יחד וטעם לתיבול.
חותכים את השעועית הירוקה לחתיכות 2 אינץ'. ממיסים את 2 כפות החמאה הנותרות במחבת קטנה. מרסק את פתיתי הדגנים בשקית ניילון הניתן לאכילה מחדש ומוסיף אותם למחבת עם החמאה. זרוק למעיל.
מורחים את השעועית הירוקה על החלק התחתון של צלחת תבשיל 9 אינץ'.
יוצקים את כל תערובת רוטב הפטריות על שעועית העליון עם גבינה מגוררת.
מפזרים את פתיתי הדגנים החמאה ואופים בתנור f שחומם מראש 400 מעלות, עד חום זהוב בהיר ותוסס, כ 20 דקות.