קושימומחה
מוכן ב1 ש, 50 דק.
מנות6
ציון בריאות80
מגזין

תבשיל שעועית מקסיקנית

תבשיל שעועית מקסיקנית
נזיד שעועית מקסיקני יכול להיות רק מקסיקני מתכון שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %40 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני יש 557 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 10 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זה עובד היטב כמנה עיקרית. זה מושלם עבור סתיו. גשו לסופר וקנו שעועית גרבנזו, בצל, שעועית גרבנזו ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש עד כמון הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס שוקולד מרוקאי כקינוח. . נסו תבשיל מקסיקני בקר ושעועית, תבשיל מקסיקני, ו תבשיל בשר מקסיקני (מתכונים דומים).

הוראות

1
לשטוף ולמיין שעועית פינטו, שעועית שחורה ושעועית חומוס.
מרכיבים שתצטרך
חומוסחומוס
שעועית שחורהשעועית שחורה
שעועית פינטושעועית פינטו
2
מניחים בקערה גדולה ומכסים במים. להשרות בן לילה.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
מסננים שעועית ומניחים בסיר גדול; מכסים במים. מביאים לרתיחה ומבשלים 1 שעה, או עד שעועית מכרז. ייתכן שיהיה צורך להוסיף יותר מים במהלך הבישול כדי למנוע התייבשות או חריכה.
מרכיבים שתצטרך
שעועיתשעועית
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
4
מחממים שמן בסיר קטן על חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
5
מטגנים בצל ושום עד הבצל הוא שקוף. מערבבים כמון. לשעועית מוסיפים את הבצל, השום והעגבניות הכתושות. מבשלים במשך 20 דקות. מערבבים תירס וקינמון; לבשל 15 דקות יותר. מתבלים במלח, פלפל וקיין לפי הטעם לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות מרוסקותעגבניות מרוסקות
קינמוןקינמון
פלפל קאיין טחוןפלפל קאיין טחון
שוםשום
בצלבצל
פלפלפלפל
שעועיתשעועית
כמוןכמון
תירסתירס
מלחמלח

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ הם בחירה מצוינת למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. פרנסיס פורד קופולן אורגון פינו נואר עם דירוג 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 21 דולר לבקבוק.
פרנסיס פורד קופולה אורגון פינו נואר
פרנסיס פורד קופולה אורגון פינו נואר
הפינו נואר הזה, שגדל בכינוי שחווה קיץ קריר וחורף מתון, מציע ניגוד מרגש לביקבוק הקליפורני של קופולה, המביע מבנה טאנין עדין יותר וחומציות גבוהה יותר שהופכת אותו לאלגנטי ומידתי היטב. יין זה משקף את המהות של האפלאסיון והטעמים שהופכים את פינו נואר אורגון לרצוי כל כך.קל ומסוגנן, החיך מציג בחירה טריה, חומציות תוססת, ומתיקות אלון מאוזנת היטב.הבציר הזה הוא פירות קדימה עם מרקמים גמישים satinyואת הטאנינים בשלים. בזכות מבחר חבית זהיר, notesof שקדים בגריל ולחם קלוי הם beautifulyintegrated לתוך מטריצת הטעם.