תבשיל שעורה
תבשיל שעורה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 342 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 7g של שומן כל אחד. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם מרק עוף פחות נתרן, פלפל טחון, עגבניות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה מושלם עבור סתיו. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. נסו תבשיל שעורה, תבשיל שעורה פטריות, ו תבשיל תירס שעורה (מתכונים דומים).
הוראות
שלב הראשון 4 מרכיבים בקערה קטנה.
מפזרים עוף ועגל באופן שווה עם 1 3/4 כפיות תבלינים תערובת.
מחממים תנור הולנדי גדול מעל חום בינוני גבוה. מחבת עם ספריי בישול.
מוסיפים עוף ועגל למחבת; מבשלים 5 דקות, הופכים לחומים מכל הצדדים.
הסר תערובת עוף מחבת; להתחמם.
מוסיפים בצל ופלפל בל למחבת; מבשלים 5 דקות, ערבוב לעתים קרובות.
להוסיף תערובת תבלינים הנותרים, טימין, פלפל אדום, עלה דפנה למחבת; לבשל 1 דקה, ערבוב מדי פעם.
הוסף שעורה; לבשל 1 דקה, ערבוב כל הזמן.
מוסיפים מרק ומרכיבים הנותרים; מביאים לרתיחה. מערבבים בתערובת עוף. כיסוי ומבשלים 10 דקות, ערבוב מדי פעם.
אופים ב 350 במשך 1 שעה או עד שעורה מכרז.
בואו לעמוד 10 דקות; להשליך עלה דפנה.