תבשיל שרימפס עשוי להיות מתכון טוב להרחבת רפרטואר המנות העיקריות שלך. מתכון ואינו מכיל גלוטן,, ראשוני ופסקטריאני מגיש 2 . מנה אחת מכילה 297 קלוריות, 31 גרם חלבון, ו 12 גרם שומן. 1 אדם שמחו שהם ניסו את המתכון הזה. זה הוא הביא לך על ידי טעם של בית. אם יש לכם שרימפס, שיני שום, שמיר וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש במלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אפל מחזורי מתכון כמו קינוח. זה מושלם עבור סתיו. עם כפית ציון 69%, המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: תבשיל שרימפס קייג'ון, תבשיל שרימפס אורזו, ו תבשיל שרימפס קייג'ון.
הוראות
1
בסיר גדול הקפיצו בצל ושום בשמן למשך 5 דקות. מערבבים פנימה את העגבניות, רוטב העגבניות, השמיר, החרדל, הדבש והמלח. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מבשלים, ללא כיסוי, למשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
בקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ענפי שמיר טריים שנקטפו
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
זיתים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
מוסיפים את השרימפס, הגבינה והפטרוזיליה; מבשלים עוד 5 דקות.
שרימפס עובד ממש טוב עם פינו גריגיו, ריזלינג וסוביניון בלאן. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס שהוכנו במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן או ברוטב שום. יין אחד שתוכלו לנסות הוא זינד-הומברכט קלצייר פינו גרי. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ -46 דולר.
זינד-הומברכט קלקר פינו גרי
בהיר צהוב / זהב צבע, די זוהר. האף המעושן המעודן, האופייני לענב זה על אבן גיר באלזס (אין אלון חדש ביינות שלנו, רק מגע ארוך מאוד). כמה ניחוחות רדוקטיביים קלים שמתאימים למעשה לסגנון של פינו-גרי יבש. החיך עשיר וקרמי, עם מרקם קטיפתי אך יבש לחלוטין. זהו יין קל לשתייה כעת מכיוון שאין משקל מיותר. הגימור נחמד ועגול אך יבש לחלוטין. תערובת הגיר המורכבת מביאה איזון חומצה נהדר ומשקל מסוים. זה אמור להתפתח יפה מאוד בשנים הקרובות.