תבשיל שרימפס ודגנים
תבשיל שרימפס ודגנים יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 99 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 4 גר' של שומן. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו בצל ירוק, פטריות מראש, מרק עוף פחות נתרן, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו תבשיל שרימפס ודגנים, תבשיל שרימפס ודייסת גבינה, ו בואו נתבשל: שרימפס מוארים ותבשיל שיבולת שועל (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים מרק עוף ומלח לרתיחה בסיר גדול; מוסיפים שיבולת שועל, ערבוב עם מקצף. מכסים, מפחיתים חום, ומבשלים 30 דקות או עד הנוזל נספג, ערבוב מדי פעם.
מוסיפים 1/2 גבינת צ ' דר כוס, ערבוב עד גבינה נמסה.
מחממים שמן וחמאה במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים בצל, פלפל, שום ופטריות למחבת; מטגנים 5 דקות.
מפזרים שרימפס עם פלפל שחור, ולהוסיף למחבת; לבשל 1 דקה. מערבבים ברינד, מיץ, ווסטרשייר, ורוטב פלפל חריף; לבשל 2 דקות.
מניחים גרגרי שיבולת שועל תערובת שרימפס בקערה גדולה; מערבבים בעדינות. לנצח חלבונים ביצה עם מיקסר במהירות גבוהה עד פסגות נוקשות טופס. מקפלים בעדינות חלבונים לתוך תערובת שרימפס. תערובת כפית לתוך צלחת אפייה 13 x 9 אינץ ' מצופה ספריי בישול.
מפזרים עם הנותרים 1/4 כוס גבינה.
אופים ב 375 במשך 25 דקות או עד נפוח משחימים קלות.
בואו לעמוד 20 דקות לפני ההגשה.