קושיקשה
מוכן ב1 ש, 8 דק.
מנות8
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםסתיוחורף
מגזין

תבשיל תירס

תבשיל תירס
אם יש לכם חמאה, תירס, צ'דר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 8 דקות. נסו תירס מוקרם-תבשיל בסגנון ביתי זה הוא דרך טעימה לשרת תירס, תבשיל תירס, ו תבשיל תירס (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
בקערה גדולה, מערבבים יחד את 2 פחיות התירס, תערובת מאפין תירס, שמנת חמוצה וחמאה מומסת.
מרכיבים שתצטרך
תערובת מאפין תירסתערובת מאפין תירס
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
יוצקים לתוך משומן 9 על ידי צלחת תבשיל 13 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
(מומלץ: ולוויטה)(מומלץ: ולוויטה)
4
אופים במשך 45 דקות, או עד חום זהוב.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
הסר מהתנור ומעלה עם צ ' דר. חזור לתנור במשך 5 עד 10 דקות, או עד גבינה מותכת.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
תן לעמוד לפחות 5 דקות ולאחר מכן לשרת חם.