תבשיל תירס ובשר כפול
תבשיל תירס-ו-חזיר כפול עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 312 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 13 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מושלם עבור סתיו. אם יש לכם שמן צמחי, מרק עוף פחות נתרן, קמחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החלב דל שומן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מילקשייק בראוני קרמל מלוח כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 35% המנה הזאת לא כל כך סופר. נסוארוחת בוקר עם נקניק וגבינה, תבשיל בשר חזיר ושעועית ירוקה, ו בשר חזיר וגבינה תבשיל חום (מתכונים דומים).
הוראות
הכן לחם תירס: קמח כף קל לתוך כוס מדידה יבשה; רמה עם סכין.
מערבבים את הקמח ואת 4 המרכיבים הבאים (קמח דרך מלח) בקערה בינונית; לעשות גם במרכז התערובת.
מוסיפים חלב, שמן, ביצה לבן לתערובת קמח; מערבבים רק עד לח. הבלילה כפית לתוך מחבת אפייה מרובע 8 אינץ ' מצופה ספריי בישול.
אופים ב 400 במשך 18 דקות או עד מפרט עץ מוכנס במרכז יוצא נקי. להתקרר לחלוטין על מתלה תיל, ולהתפורר לקערה בינונית.
הפחת את טמפרטורת התנור ל-35
חותכים צמרות גרעינים תירס, לגרד את חלב התירס ואת שאר עיסת מן הקורים באמצעות הצד המשעמם של להב סכין להניב 3 כוסות.
מערבבים תירס ואת החומרים הבאים 5 (תירס דרך פלפל שחור) בסיר גדול, ולהביא תערובת לרתיחה. להפחית את החום, ומבשלים במשך 12 דקות.
הסר תערובת תירס מחום, וקריר.
מערבבים את תערובת התירס, לחם תירס מתפורר, גבינה וביצה בקערה גדולה. כפית את התערובת לתוך צלחת עוגה עמוקה 10 אינץ ' או תבשיל 2 ליטר מצופה ספריי בישול.
אופים ב 350 במשך 50 דקות או עד חום זהוב.
בואו לעמוד 5 דקות לפני ההגשה.