קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות8
ציון בריאות6
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםסתיוחורף
מגזין

תבשיל תפוחי אדמה II

תבשיל תפוחי אדמה II
תבשיל תפוחי אדמה ii דורש סביב 1 שעה ו 15 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 576 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 43 גרם של שומן כל אחד. זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו מלח ופלפל, קרם מרוכז של מרק עוף, צ'יפס ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זה מושלם עבור סתיו. . מתכונים דומים: פעמיים אפוי בטטה בטטה קליפות עם פקאן Streusel (akan Individual Sweet Potato תבשיל), תבשיל ביצת תפוחי אדמה סלט תפוחי אדמה חם לה, ו תבשיל חזיר ותפוחי אדמה.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
בקערת ערבוב גדולה לשלב בצל, שמנת חמוצה, מרק, גבינה, מלח ופלפל. לחץ על המים העודפים מתוך האש בראונס ולאחר מכן להוסיף אותם לתערובת המרק ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
תפוחי אדמה מטוגניםתפוחי אדמה מטוגנים
שמנת חמוצהשמנת חמוצה
גבינהגבינה
בצלבצל
מיםמים
מרקמרק
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבובקערת ערבוב
3
העברה לתבשיל תבשיל 9x12 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
תבשיל קדרהתבשיל קדרה
4
מפזרים צ ' יפס על גבי, ואז טפטוף עם חמאה.
מרכיבים שתצטרך
צ ' יפסצ ' יפס
חמאהחמאה
5
אופים בתנור שחומם מראש במשך 45 דקות עד 1 שעה, עד חום זהוב.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור