תבשיל תפוחי אדמה אני
תבשיל תפוחי אדמה אני ללא גלוטן ומספק כ 6 מנות. זה מנות ראשונות יש 323 קלוריות, 10 גרם חלבון, ו 14 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 20% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. סתיו יהיה מיוחד עוד יותר עם המתכון הזה. אם יש לכם חמאה, בצל, שמנת וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. 7 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. זה מובא לך על ידי כולםמתכונים. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 68%. הציון הזה די טוב. נסו קליפות בטטה אפויות פעמיים עם פקאן שטרויזל (תבשיל בטטה אישי של אקאן), תבשיל ביצת תפוחי אדמה א-לה סלט תפוחי אדמה חם, ו תבשיל תפוחי אדמה עבור מתכונים דומים.
הוראות
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה ומוסיפים תפוחי אדמה. מבשלים עד שהם רכים ואז מסננים מים. בזמן שתפוחי האדמה מתבשלים, מחממים מחבת קטנה על אש בינונית. ממיסים חמאה ומטגנים בצל עד להזהבה. הניחו בצד.
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
מועכים תפוחי אדמה עם שמנת מרק עוף ושמנת חמוצה עד לקבלת תערובת חלקה וקרמית.
מערבבים פנימה בצל, 3/4 כוס גבינה, מלח ופלפל. כף לתבנית קדירה של 2 ליטר ואפה בתנור שחומם מראש למשך 30 דקות.
מפזרים 1/4 כוס גבינה שנותרה מעל ואופים 10 דקות נוספות.