תבשיל תפוחי אדמה אני
תבשיל תפוחי אדמה אני יכול להיות רק התבשיל הצדדי שאתה מחפש. מתכון ללא גלוטן זה משרת 6 . מנה זו מכילה סביב 10 גרם חלבון 14 גרם של שומן, וסך הכל 323 קלוריות. . זה מושלם עבור סתיו. אם יש לכם בצל, קרם מרוכז של מרק עוף, פלפל טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. וזה די טוב. מתכונים דומים: פעמיים אפוי בטטה בטטה קליפות עם פקאן Streusel (akan Individual Sweet Potato תבשיל), תבשיל ביצת תפוחי אדמה סלט תפוחי אדמה חם לה, ו תבשיל חזיר ותפוחי אדמה.
הוראות
להביא סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה ולהוסיף תפוחי אדמה. מבשלים עד מכרז, ואז לנקז מים. בעוד תפוחי אדמה מבשלים, מחממים מחבת קטנה על אש בינונית. ממיסים חמאה ובצל מטגן עד חום זהוב. תניח בצד.
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מחית תפוחי אדמה עם שמנת של מרק עוף ושמנת חמוצה עד חלקה וקרם.
מערבבים בצל, 3/4 כוס גבינה, מלח ופלפל. כפית לתוך תבשיל 2 ליטר ואופים בתנור שחומם מראש במשך 30 דקות.
מפזרים הנותרים 1/4 כוס גבינה מעל ולאפות 10 דקות נוספות.