תבשיל תפוחי האדמה החום של בת'
תבשיל תפוחי האדמה החום של בת ' עשוי להיות רק התוספת שאתה מחפש. מתאים ל-12 ומחירו 96 סנט למנה מנות. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 10 גרם חלבון, 26 גרם שומן, ובסך הכל של 357 קלוריות. זה יהיה להיט שלך סתיו אירוע. 12 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. אם יש לכם חמאה, תפוחי אדמה, שמנת מרק פטריות וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 20 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 35%. הציון הזה לא כל כך גדול. נסו תבשיל תפוחי אדמה חום גביני, תבשיל ארוחת בוקר חום בטטה, ו תבשיל חום חשיש תפוחי אדמה קרמי וגביני (מתכונים דומים).
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מחממים את התנור ל 350 מעלות פ. משמנים תבשיל קדירה בגודל 9 על 13 על 2 אינץ'.
השתמש בפומפיית תיבת החורים הגדולה או בלהב הסורג של מעבד מזון כדי לגרוס את תפוחי האדמה לקערה גדולה.
מוסיפים את השמנת החמוצה, צ ' דר, מרק, בצל, מלח ופלפל. הופכים את התערובת לתבנית האפייה המוכנה ומפזרים את הקרקרים המרוסקים.
יוצקים את החמאה המומסת מעל החלק העליון של הקדרה. מכסים בנייר כסף ואופים 45 דקות, ואז חושפים ואופים עד להשחמה קלה מעל, כ -20 דקות נוספות.