תבשילי בראנץ ' ביצים איטיים
צריך מנה עיקרית ללא גלוטן? תבשיל בראנץ ' ביצה מבושל איטי יכול להיות מתכון נהדר לנסות. והוא יספק כ 10 מנות. מנה זו מכילה סביב 15 גרם חלבון 17 גרם של שומן, וסך הכל 297 קלוריות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם פלפל, שמיר עשב, שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. חג המולד יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 8 שעות ו-30 דקות. . עם כפית ציון של 37% המנה הזאת לא כל כך סופר. נסו תבשיל טמלה בבישול איטי-75 ימים של בישול איטי בקיץ, 365 ימים של בישול איטי: עבור תבשיל אנצ'ילדה סיר איטי, ו תבשיל בישול איטי (מתכונים דומים).
הוראות
לרסס את החלק הפנימי של סיר איטי עם ספריי בישול.
מניחים בייקון במחבת גדולה ומבשלים מעל חום בינוני-גבוה, הופך מדי פעם, עד משחימים באופן שווה, על 10 דקות.
מסננים פרוסות בייקון על מגבות נייר ומתפוררים.
לרסס מחבת עם ספריי בישול במקום מעל חום בינוני; לבשל ומערבבים בצל, פלפל אדום, ושום עד הבצל מתרכך, על 5 דקות. מערבבים תפוחי אדמה לתוך תערובת בצל. כפית 1/3 תערובת תפוחי אדמה לתוך הבישול האיטי; להוסיף 1/3 בייקון ו 1/3 גבינת צ ' דר. חזור על שכבות עם מרכיבים שנותרו, מסתיים עם גבינה.
להקציף ביצים, חלב, שמיר, מלח ופלפל יחד בקערה; לשפוך על מרכיבים בבישול איטי.
מבשלים נמוך, 8 עד 10 שעות.