תבשילי ברוקולי ואורז
ברוקולי ותבשילי אורז עשויים להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 377 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 13 גרם שומן. אם יש לכם חזה עוף rotisserie, פרחי ברוקולי, סלריוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, עם כפית ציון 66% המנה הזאת טובה. נסו תבשילי ברוקולי ופסטה, ברוקולי רזה ותבשילי גבינה, ו בשר בקר וברוקולי-אורז [aka לא סיני לא מטוגן לא אורז] (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים חלב ומים בסיר בינוני; מביאים לרתיחה.
מוסיפים אורז; מבשלים 10 דקות.
הסר אורז; להתחמם. החזר את תערובת החלב לרתיחה.
מוסיפים ברוקולי; מבשלים 5 דקות.
מסננים; להשליך תערובת חלב.
מחממים תנור הולנדי על חום בינוני גבוה. מחבת עם ספריי בישול.
מוסיפים בצל, סלרי ופלפל; מטגנים 5 דקות.
מוסיפים גבינת שמנת וגבינה מעובד, ערבוב עד גבינה נמסה.
הסר מהחום; מערבבים באורז, ברוקולי, עוף, מלח ופלפל שחור. כף 1 תערובת אורז כוס לתוך כל 4 (10-אונקיה) ramekins מצופה ספריי בישול.
מפזרים כל מנה עם 1 כף פרמזן.
אופים ב 375 במשך 10 דקות או עד גבינה נמסה.