תה בקר
תה בקר הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני ומספק כ 2 מנות. יש משקה זה 236 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 16 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לכם סטייק צ'אק בקר, מלח, מים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 60%. נסו תה קר תאילנדי, לונג איילנד אייס טי, ו כריכי תה סלט ביצים אבוקדו (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את הבשר, המלח והמים בסיר ומביאים לרתיחה מעל חום גבוה.
תן את התערובת להרתיח במשך 1 דקה. להפחית את החום נמוך ולתת את המים בקושי מבשלים במשך 20 דקות יותר, ברפרוף את כל חלאות שנוצרות על פני השטח.
הסר את המחבת מהחום ולתת להתקרר.
יוצקים את הנוזל ואת חתיכות של בשר לתוך הצנצנת או מיכל, לכסות אותו בחוזקה, ולתת את הנוזל תלול (כמו תה, כמובן) במקרר לפחות 24 שעות.
מסננים את הנוזל דרך הגבינה או מסננת משובחת ומשליכים את הבשר. אתה תישאר עם התה.
מארוחת הצהריים של פלאומן וסעודת קמצן: אוכל פאב אותנטי, סעודת מסעדות ובישול ביתי מעיירות קטנות, ערים גדולות וכפרים כפריים ברחבי האיים הבריטיים על ידי בריאן ירווין. זכויות יוצרים © 2012 by Brian Yarvin. Published by The Harvard Common Press. בשימוש על ידי רשות של העיתונות הרווחת הרווארד.