קושירגיל
מוכן ב45 דק.
מנות2
ציון בריאות25
מגזין

תות בלסמי, בזיליקום, גבינת עיזים ברוסקטה

תות בלסמי, בזיליקום, גבינת עיזים ברוסקטה
מתכון בלסמי תות, בזיליקום, גבינת עיזים Bruschettan מוכן בערך בעוד 45 דקות. וזה בהחלט מדהים צמחוני ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. אתה מקבל מתאבן שמגיש 2. מנה אחת מכילה 507 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 16 גרם שומן. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-63 היו אומרים שזה פגע במקום. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום האם. אם יש לך חומץ בלסמי בגילאי, תותים ליטר/סל, תותים ליטר/סל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו ברוסקטה גבינת תות ועז עם בזיליקום טרי, ברוסקטה תות עם בייקון, אגוזי פקאן מסוכרים וגבינת עיזים עם טפטוף בלסמי, ו ברוסקטה אפרסק עם גבינת עיזים, בזיליקום ודבש חדור (מתכונים דומים).

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות Mazzei Fonterutoli קיאנטי Classico. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 32 דולר לבקבוק.
Mazzei Fonterutoli קיאנטי Classico
Mazzei Fonterutoli קיאנטי Classico
"הרבה בשר, פירות יער ואופי שזיף על האף והחך. בעל גוף מלא, עם טאנינים קטיפתיים וגימור ארוך ועשיר. סגנון מנוון שאני אוהב. איכות רצינית עבור הבציר. אין קסטלו בשנת 2002, אז זה שודרג."- יין SpectatorColor: סגול עמוק-אדום אבל בהיר ומרוכז במיוחד.זר: אינטנסיבי מאוד ומורכב עם ניחוחות של דובדבנים ופטל מלווה בגוונים קלויים ומתובלים.טעם: ההשפעה בפה היא נוקבת אך רכה בשל מבנה משמעותי של טאנינים שבו אלה רכים ומעוגלים היטב להתבלט. החומציות מתמזגת עם גוף היין ומסייעת להעברת תחושות נעימות של חום וכוח. היין כולל גימור ארוך יוצא דופן עבור קיאנטי קלאסיקו רגיל.