המתכון לוופלים בלגיה רד קטיפה ניתן להכין תוך כ-45 דקות . מתאים ל-6 ומחירו 1 מנות.49 דולר למנה. מנה אחת מכילה 486 קלוריות , 11 גרם חלבון ו -27 גרם שומן . מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. אם יש לכם בהישג יד מלח, גבינת שמנת, חמאה ועוד כמה מרכיבים, תוכלו להכין אותו. זה יהיה להיט באירוע יום האהבה שלך. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. זה עובד היטב כארוחת בוקר. עם ציון של 37% , המנה הזו גרועה למדי. וופלים של ליאז' בלגיה , וופל קטיפה אדום , וופל קטיפה אדומה דומים מאוד למתכון הזה.
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
צבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך
לוראן מטבח מקצועי®
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
טורפים חלב חמאה, חמאה מומסת, ביצים, 2 כפיות תמצית וניל וחומץ יחד בקערה עד לקבלת תערובת חלקה. מערבבים צבע מאכל אדום לתוך תערובת החמאה.
מרכיבים שתצטרך
צבע מזון אדום
6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס
שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
מערבבים את תערובת החמאה לתוך תערובת הקמח רק עד לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)
לוראן מטבח מקצועי®
4
מחממים מגהץ וופל לפי הוראות היצרן.
ציוד שתשתמש בו
וופל ברזל
5
טורפים גבינת שמנת וחמאה רכה יחד בקערה בעזרת מערבל חשמלי עד לקבלת תערובת חלקה ותפוחה. מערבבים בהדרגה 2 כוסות סוכר קונדיטורים לתערובת גבינת שמנת, לסירוגין עם חלב וכפית תמצית וניל, עד שהזיגוג חלק.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס
חבילה NILLA Wafers
6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)
רוטב שומשום יפני מוכן
קני סוכריות מרוסקים נוספים
ציוד שתשתמש בו
בערך 1.5 אונקיות (43 גרם) סוכר
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
6
כף 1/4 עד 1/2 כוס בלילת וופל לתוך מגהץ וופל שחומם מראש. מבשלים לפי הוראות היצרן. חוזרים על הפעולה עם שאר הבלילה.
ציוד שתשתמש בו
וופל ברזל
7
מפדרים קלות כל וופל בסוכר הקונדיטורים שנותר, מטפטפים זיגוג ומעל כל וופל קצפת ותותים.