תות ובננה ממולאים לחם מטוגן בסירופ גרנד מרנייה
המתכון תות ובננה ממולאים לחם מטוגן עם סירופ גרנד מרנייה מוכן בערך 1 שעה ו 25 דקות וזה בהחלט מדהים צמחוני ומתאים לאוהבי מזון אמריקאי. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. ארוחת הבוקר הזאת 982 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 41g של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום האם. אם יש לך סוכר מגורען, ביצים, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו טוסט צרפתי ממולא גרנד מרנייה, לחם מטוגן ממולא בסירופ בננה ומייפל, ו מסקרפונה שוקולד ממולא לחם צרפתי עם סירופ תות (מתכונים דומים).
הוראות
עבור תותים קצף: בסיר בינוני, לשלב את התותים, סוכר, גרידת לימון, מיץ לימון 1/4 כוס מים ומערבבים. מביאים לרתיחה, ואז מנמיכים את החום ומערבלים. מבשלים עד התותים רכים (אבל לא מתפרקים) והנוזל הוא סירופ, 7 עד 8 דקות. להפריש להתקרר.
שלב את Grand Marnier, סוכר, גרידת תפוזים, מיץ תפוזים ו 1/4 כוס מים בסיר ומבשלים במשך 10 דקות עד מעט מעובה. להפריש להתקרר.
עבור תות ובננה ממולאים לחם צרפתי: בקערה בינונית, לטאטא יחד את הביצים, חצי וחצי, סוכר מגורען, קינמון ואגוז מוסקט.
מערבבים את גבינת שמנת כדי לרכך, ולאחר מכן להפיץ על 6 פרוסות הלחם. למעלה כל פרוסה עם שכבה של תותים.
מורחים שכבה דקה של ריבת תות על 6 חתיכות הלחם האחרות, ומעלים כל פרוסה בשכבת הבננות.
מניחים כל פרוסת לחם עם תותים יחד עם פרוסת לחם עם בננות כדי ליצור 6 כריכים. לחץ מסביב לקצוות כדי לאטום.
ממיסים את החמאה במחבת לא דביקה (או למעלה מחבת שטוחה) על אש בינונית-נמוכה. לטבול את הכריכים בתערובת הביצה במשך כמה שניות בכל צד, המאפשר כל עודף כדי לנקז, ולאחר מכן במקום במחבת. מבשלים עד חום זהוב, 3 עד 4 דקות לכל צד. פרוסה בחצי באלכסון ומגישים עם תותים מוקפצים, קצפת, קלויים שברי שקדים ואבק טוב של סוכר קונדיטורים.
טפטוף עם סירופ גרנד מרנייה.