תות-עוגת שקדים
תות - שקדים קרם טארט הוא צמחוני ומספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 6 גר' של חלבון, 11 גרם של שומן, וסך הכל 390 קלוריות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לכם מים, תותים, קורנפלור, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון של 28% המנה הזאת לא משהו. נסו עוגת שקדים תות שדה {מקלחת תינוק וירטואלית}, עוגת שקדים תות שדה האהובה עלינו, ו תות-נקטרינה עוגת שקדים (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להכין את הקרום, מניחים קרקרים במעבד מזון; תהליך עד מתפורר.
מוסיפים 2 כפות סוכר, חמאה ומים; דופק רק עד לח.
מניחים תערובת במחבת טארט 9 אינץ 'עגול נשלף התחתון מצופה ספריי בישול, לחיצה לתוך הצדדים התחתון ומעלה של מחבת עד 3/4 אינץ'.
אופים ב 350 במשך 10 דקות או עד השחמה קלה. מגניב לגמרי על מתלה תיל.
כדי להכין מילוי, לשלב גבינת שמנת, 1/4 כוס סוכר, ותמציות בקערה בינונית; מערבבים עד חלקה.
מורחים תערובת באופן שווה על החלק התחתון של קליפת טארט.
כדי להכין ציפוי, מניחים 2 כוסות תותים במעבד מזון; תהליך עד מחית.
מערבבים פירה תות, 2/3 כוס סוכר, ו קורנפלור בסיר קטן על חום בינוני, ערבוב עם מקציף. מביאים לרתיחה, ערבוב כל הזמן. להפחית את החום נמוך; לבשל 1 דקה.
הסר זיגוג מחום, וקריר לטמפרטורת החדר, ערבוב מדי פעם.
שלב 4 כוסות תותים ומיץ; לזרוק מעיל. מסדרים פירות יער, ישבנים למעלה, בתבנית מעגלית על מילוי. כף חצי זיגוג באופן שווה על פירות יער (מילואים הנותרים זיגוג לשימוש אחר).
מפזרים אגוזים מסביב לקצה. כיסוי וצינה 3 שעות.
הערה: ניתן להשתמש במחבת מלבנית בגודל 8 x 12 אינץ 'או במחבת טארט עגולה בגודל 9 אינץ'. המתכון גם עובד עם מחבת springform 9 אינץ 'צלחת עוגה 10 אינץ'.