תות פטה דה פירות
פירות תות Pàte דה יכול להיות רק מתאבן hor אתה מחפש. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני מגיש 85 . מנה אחת מכילה עד 0 גר' של חלבון, 0 גרם של שומן, וסך הכל 23 קלוריות. אם יש לכם סוכר, תותים, מיץ לימון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יהיה להיט בחג היום האם שלך. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו תות שדה ו ריבס פטה דה פירות, משמש פטה דה פרי, ו ממתקי פירות בטעם אשכולית (מתכונים דומים).
הוראות
קו מסגרת 9 "x 12" תבנית אפייה (עם לפחות שפה 1/4 אינץ') עם נייר קלף. תותים מחית בבלנדר עד חלקה.
מערבבים פקטין ו 3 כפות סוכר בקערה.
להעביר מחית לסיר 2 ליטר ולהביא לרתיחה מעל חום בינוני גבוה.
מפזרים תערובת סוכר פקטין על פירה ומערבבים עד שפקטין מתמוסס. המשך להרתיח במשך 2 דקות.
להוסיף 1 3/4 כוסות סוכר 3 חלקים, ערבוב לאחר כל תוספת ומחכה 15 שניות בין תוספות.
מוסיפים סירופ תירס; מבשלים תערובת עד שהוא מתעבה מעט, כ 3 דקות.
יוצקים תערובת לתוך תבנית אפייה, להפיץ באופן שווה ולתת להגדיר 2 שעות.
חותכים ג 'לי לריבועים 1 אינץ' או צורות אחרות באמצעות סכין חדה. לזרוק ריבועים, כמה בכל פעם, הנותרים 3 כפות סוכר. לאחסן בטמפרטורת החדר במיכל אטום עד 1 חודש.