תות פנה קוטה עם קומפוט תות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל קוטה פאנה תות עם קומפוט תות. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 152 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 5g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום האם. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. גשו לסופר וקנו ג'לטין, חלב, תותים, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 25 שעות. נסו תות פנה קוטה עם קומפוט תות, שמנת חמוצה Panna קוטה עם קומפוט תות, ו שעועית וניל Panna קוטה עם קומפוט ריבס תות (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים תותים, חלב חמאה וסוכר בבלנדר עד חלקה מאוד, ואז לשפוך דרך מסננת עדינה מאוד לתוך קערה בינונית, הקשה קשה על מוצקים. להשליך מוצקים.
מפזרים ג ' לטין על חלב בקערה קטנה ולתת לעמוד 1 דקה כדי לרכך.
מביאים שמנת לרתיחה בסיר קטן.
הסר מהחום ולהוסיף תערובת ג ' לטין, ערבוב עד מומס.
מקציפים תערובת שמנת לתוך פירה תות ושופכים לתוך תבניות. תבניות צמרמורת, מכוסה, עד המשרד, לפחות 8 שעות.
כדי unmold, לטבול תבניות בקערה קטנה של מים חמים 2 או 3 שניות, ולאחר מכן להפוך קוטג ' panna על גבי צלחות קינוח ולהסיר תבניות.
תן לעמוד בטמפרטורת החדר 20 דקות כדי לרכך מעט.
חציית תותים אורך אם קטן או רבעון אם גדול יותר.
לטאטא יחד מיץ תפוזים וסוכר superfine בקערה עד שהסוכר מומס ולהוסיף תותים, משליך למעיל.
מגישים cottas panna עם קומפוט.
Panna cottas יכול להיות מקורר בתבניות, מכוסה, עד 2 ימים.
כל מנה מכילה כ 146 קלוריות ו 3 גרם שומן.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. Tenuta di Nozzole La Forra קיאנטי Classico Riserva עם דירוג 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 34 דולר לבקבוק.
![Tenuta di Nozzole La Forra Kianti Classico Riserva]()
Tenuta di Nozzole La Forra Kianti Classico Riserva
ניחוחות פריכים, בשלים, אדומים ודובדבנים מעוצבים על ידי חומציות תוססת ורעננה. בפה, טעמים מראים צלילים סנג ' ובזים קלאסיים של אדמה, פטריות ועור, עם עמוד שדרה של טאנינים מוצקים אך אלגנטיים.ריכוז ועומק מרשימים, עם ניחוחות ודובדבנים אדומים וטעמים משובצים בחומציות קיאנטי יפה ובמבנה טאני אלגנטי.