קושימומחה
מוכן ב25 שעות
מנות6
ציון בריאות6
מגזין

תות פנה קוטה עם קומפוט תות

תות פנה קוטה עם קומפוט תות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל קוטה פאנה תות עם קומפוט תות. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 152 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 5g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום האם. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. גשו לסופר וקנו ג'לטין, חלב, תותים, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 25 שעות. נסו תות פנה קוטה עם קומפוט תות, שמנת חמוצה Panna קוטה עם קומפוט תות, ו שעועית וניל Panna קוטה עם קומפוט ריבס תות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים תותים, חלב חמאה וסוכר בבלנדר עד חלקה מאוד, ואז לשפוך דרך מסננת עדינה מאוד לתוך קערה בינונית, הקשה קשה על מוצקים. להשליך מוצקים.
מרכיבים שתצטרך
ענבים אדומים ללא גרעיניםענבים אדומים ללא גרעינים
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורןכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מפזרים ג ' לטין על חלב בקערה קטנה ולתת לעמוד 1 דקה כדי לרכך.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מביאים שמנת לרתיחה בסיר קטן.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
4
הסר מהחום ולהוסיף תערובת ג ' לטין, ערבוב עד מומס.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
5
מקציפים תערובת שמנת לתוך פירה תות ושופכים לתוך תבניות. תבניות צמרמורת, מכוסה, עד המשרד, לפחות 8 שעות.
מרכיבים שתצטרך
ענבים אדומים ללא גרעיניםענבים אדומים ללא גרעינים
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
6
כדי unmold, לטבול תבניות בקערה קטנה של מים חמים 2 או 3 שניות, ולאחר מכן להפוך קוטג ' panna על גבי צלחות קינוח ולהסיר תבניות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
7
תן לעמוד בטמפרטורת החדר 20 דקות כדי לרכך מעט.
1
חציית תותים אורך אם קטן או רבעון אם גדול יותר.
מרכיבים שתצטרך
ענבים אדומים ללא גרעיניםענבים אדומים ללא גרעינים
2
לטאטא יחד מיץ תפוזים וסוכר superfine בקערה עד שהסוכר מומס ולהוסיף תותים, משליך למעיל.
מרכיבים שתצטרך
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
צלעות חזיר, חתוכות למחצה דקצלעות חזיר, חתוכות למחצה דק
ענבים אדומים ללא גרעיניםענבים אדומים ללא גרעינים
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מגישים cottas panna עם קומפוט.
מרכיבים שתצטרך
CompoteCompote
1
Panna cottas יכול להיות מקורר בתבניות, מכוסה, עד 2 ימים.
2
כל מנה מכילה כ 146 קלוריות ו 3 גרם שומן.
3
גורמה

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. Tenuta di Nozzole La Forra קיאנטי Classico Riserva עם דירוג 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 34 דולר לבקבוק.
Tenuta di Nozzole La Forra Kianti Classico Riserva
Tenuta di Nozzole La Forra Kianti Classico Riserva
ניחוחות פריכים, בשלים, אדומים ודובדבנים מעוצבים על ידי חומציות תוססת ורעננה. בפה, טעמים מראים צלילים סנג ' ובזים קלאסיים של אדמה, פטריות ועור, עם עמוד שדרה של טאנינים מוצקים אך אלגנטיים.ריכוז ועומק מרשימים, עם ניחוחות ודובדבנים אדומים וטעמים משובצים בחומציות קיאנטי יפה ובמבנה טאני אלגנטי.