תות-קיווי-עוגת שקדים
, המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. מנה אחת מכילה 208 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 13 גרם שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו ממרח שקדים, קמח, קיווי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. מתכונים דומים: טארט קיווי תות, תות-קיווי טארט, ו עוגת תות קיווי.
הוראות
מחממים תנור ל 191°. בקערה מעבד מזון עם להב מתכת, מניחים ממרח שקדים. מכסים; תהליך עם פולסים on-and-off עד הקרקע דק.
מוסיפים חמאה, קמח וביצה; תהליך עד חלקה. תניח בצד.
על גיליון עוגיות ungreased, לפרוש בצק לתוך 1 מלבן גדול. לחץ לתוך מלבן 12x9 אינץ', הקשה בחוזקה ניקובים לאטום. מקפלים 1/2 אינץ ' של קצוות הבצק מעל, ויוצרים שולי הקרום.
מורחים תערובת שקדים על הבצק אל השפה.
אופים 15 עד 20 דקות או עד הקרום הוא חום זהוב. מיד להפיץ שימורים על טארט. סדר פירות על טארט חם.