תות שדה שוקולד מרנג טורט
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני קינוחים, אז נסו טורט מרנג שוקולד תות. מתאים ל-8 מנות. צופה הדמות שלך? זה מתכון ללא גלוטן ללא חלב יש 193 קלוריות, 3 גרם חלבון, ו 5 גרם שומן למנה. אם יש לכם קרם טרטר, סוכר, תותים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. מהכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף גרוע למדי של 15%. מתכונים דומים: לילה פטל (או תות) מרנג טורט, שוקולד מרנג טורט, ו תות שדה שוקולד.
הוראות
מכסים נייר אפייה גדול בנייר אפייה. צייר 2 (8 אינץ') עיגולים על נייר. הפוך נייר ואבטח בעזרת סרט מיסוך.
מקציפים חלבונים, מלח ושמנת אבנית במהירות גבוהה של מערבל עד לקבלת קצף. מוסיפים בהדרגה 1 כוס סוכר, 1 כף בכל פעם, מכים עד שנוצרות פסגות נוקשות.
מורחים מחצית מהתערובת לכל עיגול על תבנית אפייה מוכנה בעזרת גב כף.
אופים ב 250 במשך שעה 1 או עד המרנגים הם פריך.
מפזרים תותים עם 1 כפית סוכר; מכסים ומניחים בצד.
מפזרים כל מרנג עם 1 1/2 כפות שוקולד צ ' יפס. מחזירים את המרנגים לתנור; מכבים את האש ומניחים לעמוד למשך 5 דקות.
מורחים את השוקולד המרוכך בעזרת מרית. מרנגים מגניבים לטמפרטורת החדר.
מניחים 1 מרנג על מגש הגשה; מורחים 1 כוס קצפת מעל. מסדרים מחצית מתערובת התותים מעל הציפוי המוקצף. למעלה עם המרנג שנותר; מורחים 1 כוס קצפת מעל. מסדרים את תערובת התותים שנותרה מעל הציפוי המוקצף.
מניחים 1 כף שוקולד צ ' יפס בקערה קטנה חסינת מיקרוגל. מיקרוגל ב 1 דקה גבוהה או עד שבבי רכים. מערבבים שוקולד; טפטוף מעל טורט.