תותים, Mascarpone מלא Cupcakes
תותים, Mascarpone מלא Cupcakes יכול להיות רק את אמריקאי מתכון שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 3 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 342 קלוריות. והוא יספק כ 12 מנות. זה מושלם עבור יום האם. אם יש לכם מים, מיץ לימון, גבינת מסקרפונה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 25 דקות. נסו עוגות תותים ומסקרפונה ממולאות, עוגות תות עם ציפוי מסקרפונה, ו עוגות תות עם ציפוי מסקרפונה (מתכונים דומים).
הוראות
הפוך את העוגות על פי הוראות החבילה. בעדינות לשמן את מאפין פח ולמלא את הבלילה כמעט עד השפה של כל כוס מאפין.
אופים על פי הוראות החבילה ולתת מגניב.
במעבד מזון לשלב את גבינת מסקרפונה, תותים, 1/4 כוס סוכר, ומיץ לימון. לעבד את התערובת עד חלקה.
מעבירים את תערובת התות לשקית מאפה מצויד טיפ קטן. לדחוף את הקצה בעדינות לתוך החלק התחתון של עוגה ולסחוט את תערובת תות עד cupcake plumps. תמשיכו עם העוגות הנותרות.
בסיר קטן להביא את 1/2 כוס סוכר, מים, ותמצית וניל לרתיחה מעל חום בינוני. מבשלים עד הסוכר הוא מומס. בקערה בינונית מערבבים את סירופ הוניל עם הסוכר של הקונדיטור. מערבבים עד חלקה. עובד במהירות, להשתמש מרית גומי להפיץ את הדובדבן על גבי cupcakes. אם הזיגוג מתחיל להתקשות, מניחים במיקרוגל במשך כמה שניות כדי להתחמם שוב.