קושימומחה
מוכן ב18 שעות
מנות16
ציון בריאות26
מגזין

תחת חזיר מעושן

תחת חזיר מעושן
לך לחנות ותביא סוכר חום, טחון ניו מקסיקו אבקת צ'ילה, בשר חזיר צלוי, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. . הכנת המנה לוקחת כ 12 שעות ו-20 דקות. מתכונים דומים: תחת חזיר מעושן, תחת חזיר מעושן על הגריל, ו כריכי תחת חזיר מעושנים.

הוראות

1
אם תרצה, להשרות את קת החזיר בתמיסת מלח לפחות 4 שעות או לילה. יש מתכון למלח באתר הזה שכותרתו "מי מלח בסיסי לעישון בשר". אתה צריך לעשות את זה מכוסה במקרר.
מרכיבים שתצטרך
Boston ButtBoston Butt
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
2
מחממים מעשן חיצוני עבור 200 עד 225 מעלות f (95 עד 110 מעלות C).
3
בקערה קטנה, לשלב את הסוכר החום, אבקת צ ' ילי וכל תבלינים נוספים לטעמך. למרוח את זה בנדיבות על הבשר ולשפשף אותו עם האצבעות.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
חבילת Milk Dudsחבילת Milk Duds
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
4
מניחים מדף קלייה במחבת טפטוף ומניחים את הבשר על המדף.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
עשן ב 200 עד 225 מעלות F (95 עד 110 מעלות C) במשך 6 עד 18 שעות, או עד טמפרטורת חזיר פנימית מגיע 145 מעלות F (63 מעלות C).
מרכיבים שתצטרך
חסה מגוררת ועגבנייה קצוצה, אופציונליחסה מגוררת ועגבנייה קצוצה, אופציונלי