תחת חזיר מעושן
לך לחנות ותביא סוכר חום, טחון ניו מקסיקו אבקת צ'ילה, בשר חזיר צלוי, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. . הכנת המנה לוקחת כ 12 שעות ו-20 דקות. מתכונים דומים: תחת חזיר מעושן, תחת חזיר מעושן על הגריל, ו כריכי תחת חזיר מעושנים.
הוראות
אם תרצה, להשרות את קת החזיר בתמיסת מלח לפחות 4 שעות או לילה. יש מתכון למלח באתר הזה שכותרתו "מי מלח בסיסי לעישון בשר". אתה צריך לעשות את זה מכוסה במקרר.
מחממים מעשן חיצוני עבור 200 עד 225 מעלות f (95 עד 110 מעלות C).
בקערה קטנה, לשלב את הסוכר החום, אבקת צ ' ילי וכל תבלינים נוספים לטעמך. למרוח את זה בנדיבות על הבשר ולשפשף אותו עם האצבעות.
מניחים מדף קלייה במחבת טפטוף ומניחים את הבשר על המדף.
עשן ב 200 עד 225 מעלות F (95 עד 110 מעלות C) במשך 6 עד 18 שעות, או עד טמפרטורת חזיר פנימית מגיע 145 מעלות F (63 מעלות C).