קושימומחה
מוכן ב18 שעות
מנות16
ציון בריאות26
מגזין

תחת חזיר מעושן

תחת חזיר מעושן
לך לחנות ותביא סוכר חום, טחון ניו מקסיקו אבקת צ'ילה, בשר חזיר צלוי, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. . הכנת המנה לוקחת כ 12 שעות ו-20 דקות. מתכונים דומים: תחת חזיר מעושן, תחת חזיר מעושן על הגריל, ו כריכי תחת חזיר מעושנים.

הוראות

1
אם תרצה, להשרות את קת החזיר בתמיסת מלח לפחות 4 שעות או לילה. יש מתכון למלח באתר הזה שכותרתו "מי מלח בסיסי לעישון בשר". אתה צריך לעשות את זה מכוסה במקרר.
מרכיבים שתצטרך
Boston ButtBoston Butt
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
2
מחממים מעשן חיצוני עבור 200 עד 225 מעלות f (95 עד 110 מעלות C).
3
בקערה קטנה, לשלב את הסוכר החום, אבקת צ ' ילי וכל תבלינים נוספים לטעמך. למרוח את זה בנדיבות על הבשר ולשפשף אותו עם האצבעות.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
מניחים מדף קלייה במחבת טפטוף ומניחים את הבשר על המדף.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
עשן ב 200 עד 225 מעלות F (95 עד 110 מעלות C) במשך 6 עד 18 שעות, או עד טמפרטורת חזיר פנימית מגיע 145 מעלות F (63 מעלות C).
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)