תחת חזיר מעושן יכול להיות רק תוספת שאתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 12 גרם חלבון 7 גרם של שומן, וסך הכל 233 קלוריות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. 3 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 12 שעות ו-45 דקות. אם יש לך מלח היקורי, msg, כמון טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו כריכי תחת חזיר מעושנים, תחת חזיר מעושן על הגריל, ו צלי התחת המעושן של הגברת והבן מבוסטון (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים את כל החומרים בקערה שאינה תגובתית ומקציפים יחד.
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
1
מניחים את כל החומרים במיכל עם מכסה ולנער היטב.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות
1
להקציף מרכיבים יחד ולמקם בבקבוק לסחוט.
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
2
חזיר: שמור 1 כוס מרינדה ולהניח בצד. (המרינדה השמורה תשמש לבסס את החזיר במהלך תהליך הבישול.) להזריק קצת מרינדה לתוך התחת חזיר במקומות רבים.
מפזרים בנדיבות עם לשפשף, הקפד לעבוד אותו לתוך הבשר.
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
7
הכן מעשן ל 225 עד 250 מעלות F ולהוסיף את התפוח שבבי עץ היקורי לפחם המואר.
מרכיבים שתצטרך
לשימור,
ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
8
מניחים חזיר על מעשן. תיזהר לא לעשן יותר מדי. לאחר 2 שעות, חזיר מעושן עם המרינדה שמורות ולהחזיר אותו למעשן במשך 1 שעה. Baste שוב לחזור מעשן במשך 1 יותר שעה. חזור על 1 יותר זמן, עם הבסטינג ועישון במשך 1 יותר שעה.
הסר חזיר ממעשן, לעטוף בנייר אלומיניום ולחזור למעשן עד חזיר יש טמפרטורה פנימית של 200 מעלות F. (לחלופין, אתה יכול לסיים לבשל את החזיר בתנור נמוך שחומם מראש ל 250 מעלות F). כאשר החזיר הגיע 200 מעלות F, להסיר אותו מהחום ולתת לעמוד במשך כ 15 עד 20 דקות לפני חיתוך או משיכה.