קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות4
ציון בריאות17
מגזין

תירס, אבוקדו, טרטן צנון

תירס, אבוקדו, טרטן צנון
תירס, אבוקדו, ו טרטן צנון עשוי להיות רק מתאבן אתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 13 גרם חלבון 35 גרם של שומן, וסך הכל 584 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם צנוניות, מלח ופלפל כשרים, עלי כוסברה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב מוצרי חלב חינם וצמחוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. נסו Tartines צנון חמאה (Tartine Radis-Beurre), תירס ומרק צ'יפוטלה עם סלסה אבוקדו-צנון, ו תירס קלוי וסלט צנון עם רוטב אבוקדו-עשב (מתכונים דומים).

הוראות

1
Broiler Preheat גבוה ולהתאים מתלה 6 אינץ ' מתחת אלמנט.
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
2
מברשת פרוסות לחם על כל הצדדים עם 2 כפות שמן זית ולשפשף עם שן שום חצוי על כל המשטחים. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
3
מניחים על תבנית אפייה או מחבת צלוי עד חום זהוב קלוי בצד הראשון, על 3 דקות. Flip ו broil עד הצד השני הוא קלוי, על 2 דקות יותר.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
תערובת תיבול סטייק או מלח ופלפל שחור גרוס טריתערובת תיבול סטייק או מלח ופלפל שחור גרוס טרי
4
בינתיים, חום 2 כפות שמן זית בברזל יצוק בינוני או מחבת לא מקל על חום גבוה עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מוסיפים תירס ומבשלים מבלי לזוז עד חרוך היטב בצד הראשון, על 4 דקות. להעיף ולזרוק ולהמשיך לבשל, ערבוב מדי פעם, עד קלוי היטב על כל הצדדים, על 8 דקות בסך הכל. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל ומעבירים לקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
מוסיפים שום טחון, מיונז, הנותרים 2 כפות שמן זית, ומיץ ליים.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פלפל לימוןרוטב פלפל לימון
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
7
מוסיפים כוסברה וצדפות, שומרים קצת לקישוט. לזרוק תירס לשלב העונה עם יותר מלח ופלפל לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
3 כפות שמן צמחי3 כפות שמן צמחי
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
8
אבוקדו מחית עם החלק האחורי של מזלג בקערה בינונית ועונה לטעום עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1 פלפל ארבול מיובש1 פלפל ארבול מיובש
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
9
מורחים לחם עם אבוקדו מחית, למעלה עם תירס וצנוניות, מפזרים עלי כוסברה הנותרים בצל ירוק, ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
3 כפות שמן צמחי3 כפות שמן צמחי
גבינת מוצרלה רזה חלקית חתוכה לקוביות (קוביות של 1/2 אינץ')גבינת מוצרלה רזה חלקית חתוכה לקוביות (קוביות של 1/2 אינץ')
1 פלפל ארבול מיובש1 פלפל ארבול מיובש
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר