תירס, אבוקדו, טרטן צנון
תירס, אבוקדו, ו טרטן צנון עשוי להיות רק מתאבן אתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 13 גרם חלבון 35 גרם של שומן, וסך הכל 584 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם צנוניות, מלח ופלפל כשרים, עלי כוסברה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב מוצרי חלב חינם וצמחוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. נסו Tartines צנון חמאה (Tartine Radis-Beurre), תירס ומרק צ'יפוטלה עם סלסה אבוקדו-צנון, ו תירס קלוי וסלט צנון עם רוטב אבוקדו-עשב (מתכונים דומים).
הוראות
Broiler Preheat גבוה ולהתאים מתלה 6 אינץ ' מתחת אלמנט.
מברשת פרוסות לחם על כל הצדדים עם 2 כפות שמן זית ולשפשף עם שן שום חצוי על כל המשטחים. מתבלים במלח ופלפל.
מניחים על תבנית אפייה או מחבת צלוי עד חום זהוב קלוי בצד הראשון, על 3 דקות. Flip ו broil עד הצד השני הוא קלוי, על 2 דקות יותר.
בינתיים, חום 2 כפות שמן זית בברזל יצוק בינוני או מחבת לא מקל על חום גבוה עד מנצנץ.
מוסיפים תירס ומבשלים מבלי לזוז עד חרוך היטב בצד הראשון, על 4 דקות. להעיף ולזרוק ולהמשיך לבשל, ערבוב מדי פעם, עד קלוי היטב על כל הצדדים, על 8 דקות בסך הכל. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל ומעבירים לקערה בינונית.
מוסיפים שום טחון, מיונז, הנותרים 2 כפות שמן זית, ומיץ ליים.
מוסיפים כוסברה וצדפות, שומרים קצת לקישוט. לזרוק תירס לשלב העונה עם יותר מלח ופלפל לפי הצורך.
אבוקדו מחית עם החלק האחורי של מזלג בקערה בינונית ועונה לטעום עם מלח ופלפל.
מורחים לחם עם אבוקדו מחית, למעלה עם תירס וצנוניות, מפזרים עלי כוסברה הנותרים בצל ירוק, ומגישים.