קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות6
ציון בריאות0
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

תירס אפוי אני

תירס אפוי אני
תירס אפוי אני דורש על 50 דקות מתחילתו ועד סופו. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה משמש 6. מנה אחת מכילה 146 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 9 גרם שומן. מתכון זה מכלמתכונים יש 11 אוהדים. אם יש לכם קמח, פלפל גרוס, בצל וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זוג אנשים מאוד אהבו את התוספת הזו. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון מדהים של 21%. ציון זה הוא רע למדי. מתכונים דומים: סלסת תירס ושעועית בגריל עם שבבי תירס אפויים, תירס אפוי, ו תירס אפוי.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
במחבת גדולה מטגנים בצל ופלפלים ירוקים במרגרינה. בעזרת כף עץ מערבבים קמח, מלח, פלפל וחלב לתערובת המוקפצת. מערבבים גרעיני תירס וביצה לתערובת לפני ששופכים את כל התערובת לכלי קדירה בגודל בינוני לא משומן.
מרכיבים שתצטרך
פלפל ירוקפלפל ירוק
גרעינים תירסגרעינים תירס
מרגרינהמרגרינה
פלפלפלפל
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
בצלבצל
חלבחלב
מלחמלח
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
תבשיל קדרהתבשיל קדרה
כף עץכף עץ
מחבתמחבת
3
שלב פירורי קרקר וחמאה מומסת בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
פירורי קרקרפירורי קרקר
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
4
יוצקים את התערובת על הקדרה.
5
אופים בתנור שחומם מראש ל -350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס) למשך 30 עד 35 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור