תירס בגריל וסלט סוקוטש אדממה
רק מעטים מאוד אהבו את המנה הדרומית הזו. זה מושלם עבור יום העצמאות. אם יש לכם מלח ופלפל טחון, פלפל חלפיניו, בזיליקום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. . נסו תירס ו סוקוטש אדממה, תירס עשבי תיבול & סוקוטש אדממה, ו תירס בגריל & סלט אדממה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים גריל חיצוני לחום בינוני גבוה ושמן קל באח.
מניחים תירס, בצל, פלפל אדום ופלפל חלפיניו על תבנית אפייה.
טפטוף ירקות עם 2 כפות שמן זית; העונה עם מלח ופלפל. לשפשף באופן שווה מעיל.
מעבירים ירקות לגריל ולבשל, פונה מספר פעמים, עד שהירקות רכים וכהים מופיעים, 10 עד 15 דקות. להפריש להתקרר.
להביא סיר מים לרתיחה; לבשל edamame במים רותחים עד במכרז, 10 עד 15 דקות.
להקציף 1 כף שמן זית וחומץ יחד בקערה.
קוביות פלפל אדום, פלפל חלפיניו, ובצל.
מערבבים ירקות בצלחת מנה; מוסיפים edamame. לזרוק ירקות edamame עם תערובת חומץ שמן. מתבלים במלח, פלפל ובזיליקום.
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
ריזלינג, יין מבעבע, וzinfandel הם הבחירה העליונה שלי לדרום. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. אתה יכול לנסות Selbach אוסטר זלטינגר Himmelreich ריזלינג Kabinett Halbtrocken. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 4 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 21 דולר לבקבוק.
Selbach Oster Zeltinger Himmelreich Riesling Kabinett Halbtrocken
# 95 Wine Spectator Top 100 של 2017זה עשיר יותר ופחות מנטה מהרגיל אבל אני אוהב את העושר בבציר זה, אשר יכול להשתמש קצת גראס; אז לצפות יין עם יותר תפוח ופחות מנטה; דברים פריכים. החבילה נקראת Heel ומימין Anrecht, שממנו אחד השלישייה הגדולה של יינות en-bloc מגיע.