תירס בגריל על קלח
תירס בגריל על קלח עשויה להיות מה שחיפשתם. והוא יספק כ 8 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 411 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 38 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. לכו לחנות ותרימו חמאה, אוזני תירס לא מעובד, פלפל טחון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו קליפה-תירס עטוף הליבוט בגריל עם סלסה תירס חרוך, תירס בגריל וסלסה שעועית עם צ'יפס תירס אפוי, ו 10 תירס נהדר בתוספת תירס בגריל וסלט פלפל Pasilla (מתכונים דומים).
הוראות
שמירה על קליפות מצורף, לקלף אותם בחזרה בחלקים על כל אוזן של תירס, ולהסיר את המשי. מכסים את התירס החשוף עם הקליפה.
משרים את התירס במים קרים במשך 5 עד 10 דקות.
מחממים סבכה אחת של פחם משומן היטב או גריל גז בינוני-גבוה ועוד כדי גבוה.
מניחים את הכוסברה, מיץ ליים, שום, מלח ופלפל במעבד מזון קטן או בבלנדר ודופק לשלב. עם המכונה פועלת, לאט לטפטף בשמנים. לחלופין פסטו יכול להיות משולב ביד. תניח בצד.
מניחים את התירס, עדיין מכוסה על ידי הקליפה, על הסורג בינוני גבוה. מבשלים 3 דקות, פונים לצד השני, ומבשלים 3 דקות.
הסר מן הגריל, לקלף בחזרה את הקליפה, לחזור באח הגבוה כדי לסמן בקלילות char התירס מכל הצדדים, מפנה ו jockeying בין בינוני וגבוה כמו צריך עבור 5 עד 7 דקות בסך הכל.
הסר את התירס מן הגריל מברשת בנדיבות עם פסטו. לסחוט סיד על האוזניים ומפזרים פלר דה sel.
מגישים עם כל לימונים שנותרו, וטפיחות של חמאה בצד.
Reprinted עם רשות ברביקיו רציני: עשן, Char, Baste, &
מברשת בדרך לבישול חוצות נהדר על ידי אדם פרי לאנג עם ג ' יי גוד ואיימי ווגלר, © 2009 Hyperion