תירס בגריל עם הויסין-חמאה כתומה
גשו לסופר וקנו חמאה, רוטב הויסין, אוזני תירס ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה מושלם עבור יום העצמאות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זמן ההכנה הכולל ייקח כ 20 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular גדול כל כך של 16%. מתכונים דומים: תירס בגריל עם הויסין-חמאה כתומה, תירס בגריל עם הויסין-חמאה כתומה, ו תירס בגריל על קלח עם חמאת מנגל.
הוראות
הכן ברביקיו (חום בינוני-גבוה).
מערבבים תחילה 4 מרכיבים בקערה קטנה כדי להתמזג. מתבלים במלח ופלפל.
תירס גריל עד מתחיל להתרכך, מפנה מדי פעם, על 5 דקות.
מברשת בכל רחבי עם חמאת הויסין; להמשיך גריל עד התירס הוא רך, צחצוח מדי פעם עם יותר חמאת הויסין, על 5 דקות יותר.
העברה לצלחת; מברשת עם יותר חמאת הויסין.
* זמין בסעיף מזונות אסיה של סופרמרקטים רבים בשווקים אסיה.