קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות6
ציון בריאות5
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
אירועים4 ביוליקיץ
מגזין

תירס בגריל עם חמאת פלפל פיקילו ומנצ'גו מגוררת

תירס בגריל עם חמאת פלפל פיקילו ומנצ'גו מגוררת
תירס בגריל עם חמאת פלפל Piquillo ו Manchego מגורר עשוי להיות רק מנות ראשונות אתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 517 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 40 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. גשו לסופר וקנו מלח כשר, אוזני תירס, טימין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו ברוקולי צלוי עם מנצ'גו מגורר, פלפלים פיקילו ממולאים בצ'וריסו ומנצ' גו, ו Portobellos בגריל מלא אורז בר-Pilaf שקדים Piquillo פלפל ויניגרט (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
עבור תירס בגריל: למשוך את הקליפות של התירס מספיק כדי להסיר את המשי, מבלי להסיר את הקליפות מן הגבעול. לעטוף מחדש את התירס בקליפות ולספוג במים קרים במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טהפרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
3
עבור חמאת פלפל פיקילו: למזג את החמאה, פלפלים פיקילו, שום, טימין, פפריקה, מלח ופלפל במעבד מזון עד חלקה. לגרד את החמאה לתוך קערה, לכסות ולקרר לפחות 1 שעה עד 24 שעות לפני השימוש. לרכך את החמאה מעט לפני השימוש.
מרכיבים שתצטרך
פלפל פיקילופלפל פיקילו
2 פאונד תפוחי אדמה קטנים מסוג יוקון או לבן, חצויים2 פאונד תפוחי אדמה קטנים מסוג יוקון או לבן, חצויים
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
(65 עוגיות)(65 עוגיות)
בצל צהוב, קצוץ קטן, בערך רבע כוסבצל צהוב, קצוץ קטן, בערך רבע כוס
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)
4
לחמם את הגריל לצלייה ישירה.
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
5
הסר את התירס מן המים, לנער ולמקם על הסורגים של הגריל. מכסים את הגריל ומבשלים את התירס עד מכרז, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סוכר אדום גססוכר אדום גס
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טהפרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
6
הסר את התירס מן הגריל, למשוך את הקליפות בחזרה לצחצח את התירס עם חמאת פלפל פיקילו.
מרכיבים שתצטרך
פלפל פיקילופלפל פיקילו
(65 עוגיות)(65 עוגיות)
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
7
מפזרים את התירס עם מלח ופלפל, מנצ ' גו וקורנית.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד תפוחי אדמה קטנים מסוג יוקון או לבן, חצויים2 פאונד תפוחי אדמה קטנים מסוג יוקון או לבן, חצויים
גבינת מנצ ' גוגבינת מנצ ' גו
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר