תירס בגריל עם מנגו-חמאת Habanero
תירס בגריל עם חמאת מנגו-Habanero יכול להיות רק מנות ראשונות אתה מחפש. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 254 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 18 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 8 מנות. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -45 דקות. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם צוף מנגו, מלח כשר, habanero צ'ילה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו תירס בגריל עם מנגו-חמאת Habanero, תירס בגריל עם מנגו-חמאת habanero, ו מנגו בגריל-Habanero Jerk Chicken (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר קטן, לשלב את המנגו קצוץ עם צוף מנגו, דבש habanero צ ' ילה. מביאים לרתיחה ומבשלים על אש מתונה, ערבוב מדי פעם, עד המנגו הוא רך מאוד, על 10 דקות.
העברה למעבד מזון ומחית עד חלקה. מסננים את מחית מנגו לתוך קערה קטנה ולתת מגניב, על 30 דקות.
מוסיף את מחית מנגו מקורר יחד עם החמאה, עלי כוסברה ומלח ומחית עד חלקה. לגרד את חמאת מנגו לתוך קערה קטנה, לכסות ולקרר עד צונן, כ -30 דקות.
להדליק גריל או לחמם מחבת גריל. משוך את קליפות התירס למטה לבסיס הגבעולים, משאיר את הקליפות מצורף. זרוק את משי התירס. באמצעות מחרוזת הקצב, לקשור בחזרה את הקליפות. ממלאים קערה גדולה עם מים קרים, מלוחים ומטביעים את התירס במשך 10 דקות.
לנקז את התירס אבל לא לטפוח יבש. גריל את התירס על חום מתון, מפנה מדי פעם, עד רך משחימים כתמים, על 8 דקות.
מעבירים את התירס ללוחות, מורחים עם חמאת מנגו-habanero ומגישים.