תירס ופובלנו אמפנדס
תירס וpoblano Empanadas הוא צמחוני ומספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 173 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 6 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם מים, מים, ביצה לבן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה אופייני למטבח האירופי. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. וזה לא כל כך מצוין. נסו תירס ו Poblano Empanadas, אמפנדס בשר סרטנים עם סלסה תירס בגריל ורוטב שמנת Poblano, ו טאקו תירס רך עם בטטות קלויות, פלפלים Poblano, ותירס (מתכונים דומים).
הוראות
כפית קמח קלות לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
שלב קמח, מאסה קרינה, 1/4 כפית מלח, ואבקת צ ' ילי במעבד מזון; דופק 3 פעמים.
מוסיפים מים וחמאה; דופק עד שהתערובת יוצרת כדור רופף.
הסר מן המעבד; ללוש עד הכדור צורות לחלוטין. מחלקים בצק ל 8 מנות שוות. לעצב כל מנה בצק לכדור; לשטח כל כדור לתוך מעגל 3 אינץ ' על משטח מקומח קלות. כיסוי וצינה 30 דקות. (מחסנית מנות בצק בין חתיכות של נייר שעווה.)
מניחים poblanos על גיליון אפייה מרופדת בנייר כסף.
אופים ב 500 במשך 20 דקות או עד חום שלפוחיות, פונה פעם אחת.
מניחים בשקית ניילון zip-top; חותם.
בואו לעמוד 15 דקות. לקלף poblanos; לחתוך לחצי לאורכו. להשליך זרעים וממברנות, דק קוצצים.
הפחת את טמפרטורת התנור ל-42
מחממים מחבת nonstick מצופה ספריי בישול על חום בינוני גבוה.
להוסיף שום; לטגן 30 שניות.
להוסיף 1/2 כפית מלח ותירס; לטגן 3 דקות.
להוסיף poblanos; בואו לעמוד 5 דקות. מערבבים בגבינה.
מגלגלים כל מנה בצק למעגל (5 אינץ'). עבודה עם 1 מעגל בכל פעם (לכסות את העיגולים הנותרים עם מגבת לחה כדי למנוע ייבוש), כף 3 כפות רמה תירס מילוי למרכז של כל מעגל. להרטיב את הקצוות של הבצק עם מים; לקפל בצק על מילוי. לחץ על הקצוות יחד עם מזלג או אצבעות לאטום.
מניחים אמפנדס על תבנית אפייה גדולה מצופה בתרסיס בישול.
שלב ביצה לבן 1 כף מים. חולצות מעילים קלות של אמפנדס עם תערובת ביצים. לנקב את החלק העליון של הבצק עם מזלג.
אופים ב 425 במשך 20 דקות או עד השחמה קלה.