תירס מוקרם עם בייקון
צריך תוספת ללא גלוטן? תירס מוקרם עם בייקון יכול להיות מתכון יוצא מן הכלל לנסות. מתאים ל-6 ומחירו 2 מנות.81 דולר למנה. מנה אחת מכילה 230 קלוריות, 6 גרם חלבון, ו 15 גרם שומן. מתכון זה מן האוכלרשת יש 1 אוהדים. אם יש לכם מים, זרעי כוסברה, בצל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותם. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 20 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 21%. הציון הזה לא כל כך מצוין. נסו תירס מוקרם עם בייקון, תירס מוקרם עם בייקון וכרישה, ו פרמזן ובייקון תירס מוקרם (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את כל החומרים בסיר גדול ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש לרתיחה תוססת ומבשלים להפחתת נוזלים ל -2 כוסות, כ-30 דקות. זן מילואים, שמירה על מלאי חם.
בגין חימום בסיר גדול, ואת תחתית זיגוג עם שמן זית כתית מעולה.
מוסיפים את הלרדונים ומבשלים על אש בינונית, מעבירים את השומן ומשחימים את החלקים, תוך ערבוב לפי הצורך.
מוסיפים את הבצל והזיעה, בערך 45 שניות.
מוסיפים את השום וממשיכים לבשל, תוך ערבוב, עוד 30 שניות.
מוסיפים את התירס והמלח, ממשיכים לבשל עוד 2 דקות.
מוסיפים את ציר קלח התירס השמור ומביאים לרתיחה, מבשלים עד שהנוזל מצטמצם לכ -2 / 3 כוס.
מוסיפים את הקרם פרש ומבשלים 3 דקות או עד שהתערובת מתחילה להסמיך.
מוסיפים את החמאה ומערבבים.
מסירים את התבנית מהאש; מערבבים פנימה כוסברה וגרידת ליים. בדוק תיבול ומגישים.