תירס מוקרם עם בייקון וכרישה
צריך מנות ראשונות ללא גלוטן? תירס מוקרם עם בייקון כרישה יכול להיות מתכון נהדר לנסות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 8 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 195 קלוריות. אם יש לכם תירס אוזניים, מלח, חלבוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. וזה די גרוע. נסו תירס מוקרם עם בייקון וכרישה, תירס מוקרם עם בייקון וכרישה, ו כרישה מוקרם עם טרגון, עגבניות, בייקון (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים גרעינים מאוזני תירס למדוד 3 כוסות. שימוש בצד המשעמם של להב סכין, לגרד חלב עיסת הנותרים מקלח לקערה.
מניחים 1/2 כוסות גרעינים, חלב דל שומן, קורנפלור, סוכר, מלח ופלפל במעבד מזון; תהליך עד חלקה, גירוד הצדדים.
מבשלים בייקון במחבת ברזל יצוק גדולה מעל חום בינוני עד פריך, מפנה פעם אחת.
הסר את בייקון מחבת, הזמנת 1 כפית טפטוף במחבת; בייקון להתפורר.
מוסיפים כרישה למחבת, ומבשלים 2 דקות או עד מכרז, ערבוב כל הזמן.
מוסיפים תערובת תירס מחית, נשארים 1/2 כוסות גרעינים תירס, ותערובת חלב תירס למחבת; מביאים לרתיחה. להפחית את החום, ומבשלים במשך 3 דקות או עד עבה מעט, ערבוב כל הזמן.
מפזרים עם בייקון מתפורר רק לפני ההגשה.