קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות5
מגזין

תירס מוקרם עם חמאת גראם מסאלה

תירס מוקרם עם חמאת גראם מסאלה
תירס מוקרם עם חמאת Garam Masala עשוי להיות רק את המנה בצד אתה מחפש. מנה זו מכילה סביב 4 גר' של חלבון, 13 גרם של שומן, וסך הכל 212 קלוריות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. לך לחנות ותביא גז מדמיע, הל טחון, בצל ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. מתכון זה אופייני למטבח ההודי. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו תירס מוקרם עם Garam Masala, garam מסאלה, איך לעשות punjabi garam מסאלה אבקה בבית, ו שעועית ירוקה עם חמאת מסאלה Garam ואגוזי לוז קלויים (מתכונים דומים).

הוראות

1
טוסט כמון ו corianderseeds, פלפל, וציפורן ב smallskillet על חום בינוני, ערבוב כל הזמן, עד ארומטי, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימיןצרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
2
בואו מגניב.
3
העברה לטחנת ספייס. קראמבל עלה דפנה לטחנה. טוחנים ומעבירים דק ל acontainer. מערבבים הל, קינמון, וmace; כיסוי.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
1
חותכים גרעינים מקופסיםקערה גדולה (אתה צריך בערך 8 כוסות).לגרד קלחי תירס עם גב של סכין גדולה כדי לשחרר מיצים לקערה.
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
שלב חצי שקרנלים עם מיצים (4 כוסות) ו 1/2 כוס מים בבלנדר; פירה עד חלקה.
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
3
ממיסים 2 כפות חמאה בסיר גדול מעל חום נמוך. מערבבים בצל, שום, ו1 כפית מלח. מכסים ומבשלים, ערבוב לעתים קרובותחיפוי מים על ידי כף אם יבש, untilonion הוא רך שקוף (לא חום), על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
4
מוסיפים תירס טהוריםגרעינים תירס מכתים ומבשלים, בוחשיםבאופן, עד תירס הוא רך, about10 דקות. מערבבים 2 כפות חמאה. תבלינים עם מלח. כף לתוך קערה רחבה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
חום שנותר 4 כפות חמאה בקטנהמלאית מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
6
להוסיף 1 1/2 כף מסאלה וקורטוב של מלח.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
7
ריחני Whiskuntil, כ -15 שניות.
8
טפטוף יתר תירס.
מרכיבים שתצטרך
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר