זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. אם יש לכם פלפל קאיין טחון, בצל, גבינת cotija, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . נסו סלט שרימפס מושחר עם Jicaman ותירס בגריל, חזה עוף מושחר עם תבלין תירס Cajun (Ww), ו גריסי תירס בגריל עם צ'ילי מושחר וגבינת פונטינה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים את הבייקון במחבת גדולה ועמוקה, ומבשלים מעל חום בינוני-גבוה, הופך מדי פעם, עד משחימים באופן שווה, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מסננים את פרוסות הבייקון על צלחת מרופדת בנייר מגבת. כאשר מגניב, קוצצים את הבייקון.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®
3
מניחים את גרעיני התירס למחבת גדולה מעל חום גבוה, ומפזרים את הכמון, מלח ים ופלפל קאיין על התירס. הפוך את התירס בעדינות עם מרית כפי שהוא מבשל, ואז מערבבים את הבצל, פלפל אדום, ושום. מערבבים את תערובת התירס כל כמה דקות, עד שהוא מתחיל להידבק במחבת.
מרכיבים שתצטרך
8 טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
1 ג'לפנו טרי שלם
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
שום גויה®
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
4
יוצקים את הבירה למחבת כדי לעזור להתיר את התירס, מערבבים ומבשלים עד שהתירס כהה עם כתמים כהים מאוד, והבצל ופלפל הפעמון האדום רכים, כ -20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
מקסיקני בתפריט? נסה זיווג עם פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. פינו נואר Cuvaison עם דירוג 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 29 דולר לבקבוק.