תירס מקסיקני מושחר
זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. אם יש לכם פלפל קאיין טחון, בצל, גבינת cotija, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . נסו סלט שרימפס מושחר עם Jicaman ותירס בגריל, חזה עוף מושחר עם תבלין תירס Cajun (Ww), ו גריסי תירס בגריל עם צ'ילי מושחר וגבינת פונטינה (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את הבייקון במחבת גדולה ועמוקה, ומבשלים מעל חום בינוני-גבוה, הופך מדי פעם, עד משחימים באופן שווה, כ -10 דקות.
מסננים את פרוסות הבייקון על צלחת מרופדת בנייר מגבת. כאשר מגניב, קוצצים את הבייקון.
מניחים את גרעיני התירס למחבת גדולה מעל חום גבוה, ומפזרים את הכמון, מלח ים ופלפל קאיין על התירס. הפוך את התירס בעדינות עם מרית כפי שהוא מבשל, ואז מערבבים את הבצל, פלפל אדום, ושום. מערבבים את תערובת התירס כל כמה דקות, עד שהוא מתחיל להידבק במחבת.
יוצקים את הבירה למחבת כדי לעזור להתיר את התירס, מערבבים ומבשלים עד שהתירס כהה עם כתמים כהים מאוד, והבצל ופלפל הפעמון האדום רכים, כ -20 דקות.
הסר מהחום, ומפזרים בייקון קצוץ, גבינת cotija, וכוסברה.